Måned

Økonomisk status for jysk fodbold

Økonomiansvarlig i DBU Jylland, Hans Mogensen, kan præsentere et underskud på 408.278 kr. for regnskabsåret 2017/2018 på delegeretmødet i Herning. Her kan du finde den fulde skriftlige økonomiberetning, som vil blive suppleret af en mundtlig orientering på delegeretmødet.

Læs nyheden

Læs formandens skriftlige beretning

Man kan nu finde Bent Clausens skriftlige beretning her på hjemmesiden. Han berører aktuelle tendenser i breddefodbolden samt temaer som fodboldens digitale udvikling, senior- og børnefodbold samt den igangværende politiske reformproces.

Læs nyheden

En julehilsen til alle klubbernes frivillige

DBU Jyllands formand, Bent Clausen, sender i dag en julehilsen til alle frivillige i de jyske fodboldklubber og hylder den indsats, som hver dag ydes til gavn for tusindvis af børn, unge og voksne.

Læs nyheden

Stor interesse for at følge med i de jyske klubber

DBU Jylland har i løbet af 2018 produceret 33 videoer fra de jyske fodboldklubber. Samlet set har der været flere end 4 millioner visninger på Facebook og YouTube.

Læs nyheden

To weekender – og så kan du være dommer

DBU Jylland afholder en stribe dommergrundkurser i februar og marts. Tag dit dommerkort på bare to weekender og bliv klar til at dømme allerede til foråret. Du har chancen i Aalborg, Haderslev, Lemvig, Aulum, Tilst, Aabenraa og Silkeborg.

Læs nyheden

Liverpools hemmelige våben underviser U17-spiller

Thomas Grønnemark fra Skive er manden bag verdensrekorden i indkast og ansat af Liverpool FC til netop denne disciplin. Her kan du se, hvor meget han kan forbedre det lange indkast hos en U17-spiller på bare en enkelt time.

Læs nyheden

Hvem er på valg i Herning 2019?

De jyske klubber skal vælge tre medlemmer til DBU Jyllands bestyrelse, tre medlemmer til Disciplinærudvalget og tre medlemmer til Appeludvalget på delegeretmødet i Herning den 5. januar 2019. Her kan du se, hvem DBU Jylland indstiller til de forskellige organer.

Læs nyheden

Klubberne bakker op om ekstra ombrydning

Efterårets forsøg med ekstra ombrydning i DBU Jyllands regionale børnerækker bliver generelt evalueret positivt af klubberne. Flertallet mener, at kampene blev mere jævnbyrdige efter ombrydning. Men der er også plads til forbedring.

Læs nyheden

Sådan holder DBU Jylland lukket i julen

Fodbolden holder for de flestes vedkommende juleferie de næste par uger. Af samme årsag holder DBU Jyllands kontorer også lukket. Få det præcise overblik her.

Læs nyheden

Nyt Jysk Fodbold: Fra ungdom til senior

Fodboldmagasinet Jysk Fodbold rammer i disse dage postkasserne. Denne gang med et stort tema om overgangen til seniorfodbold. Du kan også læse det online lige her.

Læs nyheden

Log ind