Måned

Jysk klub i nødråb: ”Lad nu børnene spille fodbold”

I Ammitsbøl SG&I er man efterhånden godt og grundigt træt af forældre og trænere, som fjernstyrer børn og unge bag mållinjen. – Det er et kæmpe problem, lyder meldingen fra DBU Jylland.

Læs nyheden

Masser af muligheder på træner-jobbørsen

Klubben kan nemt og hurtigt søge ny træner på dbujylland.dk og træneren kan også opslå sit CV og komme på listen, som klubberne kan søge fra. Se meget mere om jobbørsen for trænere her.

Læs nyheden

Seniorfodbolden boomer i Aalborg Chang

De har masser at smile af i Aalborg Chang. Siden 2004 er klubben fra det centrale Aalborg nemlig gået fra at stå helt uden seniorhold - til nu at have ti hold med i de jyske serierækker. Se videoindslag fra klubben her.

Læs nyheden

Få overblikket: Sådan er status i kvinde-serierækkerne

Ved de fleste turneringsafslutninger er ekstraordinære forhold fra DBU’s rækker, som spiller ind på op- og nedrykningerne i de jyske serierækker. Vi giver her et aktuelt overblik over situationen i år.

Læs nyheden

Fodbold spilles også på de sociale medier

Del din seriekamp, ungdomskamp eller en hvilken som helst anden kamp på f.eks. Facebook. Så kan fanklub, forældre og andre nysgerrige følge med, selvom de sidder til tante Olgas fødselsdag. Det er nemt via Fodbold App'en.

Læs nyheden

Ansøg om førstehjælpskursus i din klub

DBU Jylland udbyder med støtte fra Trygfonden 20 førstehjælpskurser i 2018. Der er rift om kurserne, så skynd dig at ansøge.

Læs nyheden

Her er finalerne i DBU Jyllands Pokalturnering

Der er masser af superligaklubber samt et par sydende rivalopgør i vente, når finalerne i DBU Jyllands Pokalturnering bliver afviklet i de kommende uger. Få overblikket her.

Læs nyheden

Min Mening: Ingen skal ha´ permanente splinter i bagdelen

Intet er mere dræbende for fodboldlysten end at sidde og se kampene fra bænken. Alle spillere på alle niveauer fortjener at få masser af kampminutter i benene.

Læs nyheden

Formand ved et tilfælde

Signe Maibom Krøjgaard gik til Ry Fodbolds generalforsamling i september som ny og nysgerrig – men endte med at blive formand. Hendes vej til formandsposten i klubben er lige så utraditionel, som hun selv er som frontfigur i en mellemstor, jysk fodboldklub.

Læs nyheden

Holdkortsjusk koster ved kasse 1

Holdkortregel nr. 1: Udfyld INDEN kampstart. En række disciplinærsager her i foråret har afsløret, at rigtigt mange hold fortsat ikke har forstået den over 20 år gamle regel, og undskyldningerne er både kreative og mange. Men bødekontoen hos DBU Jylland bugner. Desværre.

Læs nyheden

Log ind