Måned

Tag til kampfordeler-møde hjemme i stuen

Onsdag den 7. februar kan du lige efter aftensmaden deltage helt gratis i et online kampfordelermøde hjemme fra din egen computer. Mødet er for de kampfordelere, som ikke har haft mulighed for at deltage på de 13 kampfordelermøder, der har været afholdt i Jylland i januar.

Læs nyheden

Kommentar: Fodboldens muligheder i 2018

Krav fra forældre, frivillighedens vilkår og fodbold til flere. Hvordan får vi enderne til at nå sammen i fodboldklubberne i 2018? Her kan du læse Bent Clausens tanker om breddefodboldens aktuelle muligheder og udfordringer.

Læs nyheden

Lederseminar: Tiltræk frivillige med klubbens sociale liv

DBU Jylland afholder den 7. februar et aftenseminar om generationsskifte i klubledelser. For hvordan får man nye, frivillige kræfter til at tage over? Oplægsholder fra AddFocus, Asbjørn Christensen, mener, det handler om at gøre mere ud af det sociale klubliv og fokusere mindre på opgaveløsning. Her løfter han lidt af sløret for, hvad deltagere får med sig fra seminaret.

Læs nyheden

Hædret for 100.000 timers frivilligt arbejde

Sammenlagt har ni frivillige ledere fra NUBI lagt 253 års frivilligt arbejde for klubben. For deres store indsats blev de forleden alle hædret til klubbens generalforsamling.

Læs nyheden

Kom til eksklusiv inspirationsdag kun for pigetrænere

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 17. marts, hvor DBU Jylland afholder kursusdag i Hjørring målrettet pigetrænere for aldersgruppen U5-U12. Du får ny viden om træning af de yngste årgange samt masser af øvelser, som ruster dig som pigetræner.

Læs nyheden

Tag hele familien med til bold og bad

Slut vintersæsonen af for klubbens børnehold med indendørs fodboldstævne efterfulgt af en sjov tur i badeland. Badecup foregår i Skive den 3.-4. marts og i Skærbæk den 10. marts fra U6 og opefter.

Læs nyheden

JM i indefodbold: De første finalister klar

116 hold fra U16-rækkerne og ældre har indtil videre kvalificeret sig til de Jyske Mesterskaber i indefodbold. Find en liste over finalisterne til de første 15 JM-finaler her.

Læs nyheden

Vestjyske kvinder trodser vinteren

Vi har svært ved ikke at være imponerede af Serie 2-kvinderne fra Lem Boldklub. Selv om de sluttede sidst i Jyllands dårligste række i efteråret, og ikke har kunstgræs til rådighed, så træner de bare videre under åben himmel hele vinteren igennem. Mød de herlige piger her.

Læs nyheden

Dommervagt klar ved akut afbud

Dommervagten, som tager sig af akutte aflysninger/afbud, tyvstarter med enkelte weekenddage allerede i slutningen af januar og starten af februar. Se de konkrete tidspunkter her.

Læs nyheden

Tag dommerkort på kun to weekender

Har du lyst til at opleve fodbold fra en ny vinkel og tør du udfordre dig selv? Så er dommergerningen måske noget for dig. Der afholdes Dommergrundkursus i hele Jylland i den kommende tid, og du kan læse mere om kurset og tilmelding her.

Læs nyheden

Log ind