Måned

VIDEO: U19-spillere får blid overgang til senior

I Sædding/Guldager IF arbejder klubben på at give U19-spillerne en blid overgang til seniorafdelingen. Det gør de via samtræninger, samtaler og serie-kampe for de kommende seniorspillere.

Læs nyheden

Fodbolddommer har smidt 82 kilo

I dag vejer fodboldommeren Bo Hussmann kun 80 kilo. Det er 82 kilo mindre end for ti år siden. Og i det vægttab spiller dommergerningen en stor rolle. Se videoen med Bo her.

Læs nyheden

Opdatering på toerregnskabet

Det spidser efterhånden til i Serie 4, hvor der kun resterer en enkelt runde. Nogle hold kan sikre sig oprykning med en andenplads, mens andre netop med skindet på næsen kan undgå nedrykning. I kvindernes Serie 1 må en enkelt tredjeplads sande, at nedrykningen rammer. Få det aktuelle overblik på scenarier i op- og nedrykningskabalen her.

Læs nyheden

Store Trænertræf: Få bedre resultater på fodboldbanen

Mentaltræning, intelligente spillere og den danske U21-landstræner. Du kan stadig nå at tilmelde dig Store Trænertræf, som foregår fra fredag den 9. november til lørdag den 10. november i Vejen.

Læs nyheden

Her er Jyllands tætteste 11-mandspuljer

Mange jyske fodboldtrænere må få nedbidte negle, når de ser på deres pulje i DBU Jyllands 11:11-turnering. Mange steder er det nemlig helt tæt i toppen. Vi har samlet et udsnit af de tætteste puljer her.

Læs nyheden

Status på ekstra op- og nedrykninger

Vi bevæger med hastige skridt ind i den afgørende fase af efterårssæsonen i Serie 4, mens Serie 5 spillede sidste runde i den netop overståede weekend. Også i kvindernes Serie 1 spidser situationen til. Her kan du se en aktuel status på diverse scenarier i op- og nedrykningskabalen.

Læs nyheden

Vestjyder får færrest røde kort

Der er stor forskel på, hvor ofte holdene i DBU Jyllands 11-mandsturnering får rødt kort. Der er hyppigst marchordre til spillerne i det sydlige Jylland, mens det ser helt anderledes ud i Vestjylland.

Læs nyheden

Kursus: Få hurtigere fodboldspillere

Fart er blandt de vigtigste komponenter i moderne fodbold. På et tre-timers kursus kan du nu få konkrete redskaber til at gøre dine spillere hurtigere. Det foregår onsdag 5. december i Tilst.

Læs nyheden

Militæret klar til kamp i Serie 6

De er vant til at repræsentere Danmark i udlandet. Nu har en flok soldater skiftet militærtøj ud med fodboldtøj, og startet deres helt eget fodboldhold. Se videoen med det usædvanlige fodboldhold her.

Læs nyheden

Markant fald af røde kort i ungdomsrækkerne

Det sker sjældent, at dommeren præsenterer en spiller i de jyske ungdomsrækker for det røde kort. Og i denne efterårssæson er tallet markant lavere end i sidste efterår.

Læs nyheden

Log ind