Måned

Her er andenpladserne der ligger til oprykning

I serie 4 og serie 5 rykker de bedste toere op sammen med puljevinderen. Se det aktuelle pointregnskab her.

Læs nyheden

Fodboldens IT-systemer boomer

Aldrig før har så mange klubber, spillere, dommere og trænere benyttet IT-systemerne fra DBU. Sammenhæng, besparelser på tid og ekstra kroner i klubkassen er årsagerne ifølge klubberne.

Læs nyheden

Tønder Kommune indvier tre kunstgræsbaner

Stort lokalt engagement og politisk vilje har ført til en kunstgræsrevolution i den sønderjyske kommune. I dag markerer Tønder Kommune og DBU Jylland indvielserne med et skolefodboldstævne.

Læs nyheden

De jyske breddedommere føler sig veluddannede

Når de jyske breddefodbolddommere løber ud på fodboldbanen, så føler langt de fleste klædt sig på til at klare de udfordringer, der måtte opstå i løbet af kampen. Det viser en ny undersøgelse.

Læs nyheden

Sådan får du lovlige spillere i sæsonens sidste kampe

Pas på ikke ryge i regelfælden, når du skal sikre dig lovlige spillere i sæsonfinalen - der gælder nemlig helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere. Få bl.a. forklaring på forskellen mellem spillerunde og spilledag.

Læs nyheden

Video: FIFA-pro spiller også Serie 4

Daniel ”’Dingo” Kristensen er en af verdens bedste FIFA-spillere. Men han laver også skills på det lokale Serie 4-hold. Se videoen med Daniel "Dingo" Kristensen her.

Læs nyheden

Status på toerstillingen

De bedste andenpladser i Serie 4 og Serie 5 rykker op sammen med puljens vinder. Se her om dit hold ligger til oprykning netop nu.

Læs nyheden

Tidligere håndboldstjerne er blevet fodboldformand

Nikolaj Veje Rasmussen var et af landets helt store håndboldtalenter. Nu er han formand og spiller hos den aarhusianske fodboldklub Young Guns Athletics.

Læs nyheden

VIDEO: Nordjyder på sejrsmarch

Den lille nordjyske fodboldklub, Thise IF, har vundet deres første syv kampe i Serie 3. Kom med til klubbens 8. kamp og se, om de fortsætter sejrsmarchen.

Læs nyheden

Her er kandidaterne til årsmøderne

På DBU Jyllands årsmøder i november skal de jyske klubber vælge frivillige fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser. Her kan du finde et overblik over kandidaterne - såvel nye som kendte.

Læs nyheden

Log ind