Måned

Fodboldloven er blevet kigget efter i sømmene

Fra 1. juli 2018 er fodboldloven 2018/2019 trådt i kraft. Du kan finde en læs-let-version her.

Læs nyheden

Vind en Beoplay P2: Gør os klogere på holdlederen

Hjælp os med at blive klogere på holdlederen. Så er du med i konkurrencen om en Beoplay P2 eller ti fodbolde til din klub. Se mere her.

Læs nyheden

Hobro-spillere gav julemærkebørn stor fodboldoplevelse

For syvende gang blev der i går afholdt stævne for landets julemærkehjem. Superligaholdet fra Hobro IK var med til at gøre børnenes fodbolddag helt speciel.

Læs nyheden

DBU Jyllands åbningstider i sommerferien

Både kontoret i Tilst og de regionale kontorer holder ferielukket nogle uger i løbet af juli og august. Få overblik over åbningstider og uger med begrænset telefontid her.

Læs nyheden

Fodboldklubber jagter guld på festivalpladser

Når spillerne i de jyske fodboldklubber går på sommerferie gælder det samme ikke nødvendigvis for klubbens frivillige. Rigtig mange fodboldklubber tjener nemlig penge til klubben på en række af sommerens koncerter og festivaler. Vi fulgte nogle af dem på Nibe Festival.

Læs nyheden

Trænerseminar: Få inspiration til aggressivt pres

DBU Jylland inviterer ungdomstrænere til seminar om presspil med A+-træner og talentansvarlig i Vejle B, Søren Lykke, som instruktør. Du har muligheden i både Storvorde, Silkeborg og Vejen i september.

Læs nyheden

Efter Jørgensen-trusler: Sådan forholder klubben sig til sociale medier

Ofte er tonen urimelig hård på de sociale medier. Og står det til en ekspert, så både kan og bør fodboldklubber involvere sig i sine spilleres ageren på de sociale medier.

Læs nyheden

Studieturen nærmer sig udsolgt

Der er få pladser tilbage på DBU Jyllands Argentina-rejse til november. Så det er med at være hurtig, hvis du vil med på turen, der giver et unikt indblik i landets fodboldkultur, træningsmetoder og spillerudvikling.

Læs nyheden

Nu kan FIFA-fans komme på eFodboldskole

Danmarks første eFodboldskole afholdes i sommerferien. Børn og unge fra 10 år kan deltage i tre dages FIFA-fællesskab med masser af undervisning, gaming-tid og mulighed for at lære af professionelle FIFA-spillere. Se mere her.

Læs nyheden

Teenagepiger har kickstartet pigefodbolden i Ulfborg

Pigefodbolden har igennem længere tid ligget stille i den vestjyske by, men nu har to 17-årige pustet nyt liv i klubbens døende pigeafdeling.

Læs nyheden

Log ind