Måned

Dommervagten ekstraordinært åben i dag

På grund af et massivt uvejr med lyn og torden holder dommervagten ekstraordinært åbent i dag mandag fra kl. 16.00 til 19.30.

Læs nyheden

Lyn og torden: Tag ingen chancer

Når skyerne trækker sammen, og der er tordenvejr under opsejling, anbefaler vi at forlade fodboldbanen. Se flere anbefalinger, når vejrguderne er i det vrede hjørne.

Læs nyheden

Ugens træningsøvelse: Kvadratisk, praktisk, god

Denne uges træningsøvelse kan ved først glimt virke som rent kaos. Men faktisk er øvelsen rigtig god, når spillerne skal lære at løbe i åbne rum uden bold. Den kan bruges fra U10 og op.

Læs nyheden

KOMMENTAR: Curlingforældre som ressource for vores foreninger

Johanne Berg, formand for DBU Jyllands Børneudvalg, kommer her med sine tanker om de allestedsnærværende curlingforældre.

Læs nyheden

Træner: Brug din tid effektivt

Holdkortet skal udfyldes før kampstart. Vi har taget tid på opgaven og så deler vi også tips til at gøre det endnu mere effektivt, så du kan koncentrere dig om kampen på kampdagen.

Læs nyheden

Sådan indberetter du resultater

I vandt 3-2 og hvad så? I alle kampe fra U8 og opefter skal resultatet indberettes umiddelbart efter kampens afslutning. Du kan nemt melde det ind via din smartphone, tablet eller computer. Få en guide her.

Læs nyheden

1250 fodboldspillere: Her er trøjenummeret vi helst vil spille med

Er det Ronaldos nummer syv, Paul Pogbas nummer seks eller måske Messis nummer ti, som er det mest populære trøjenummer blandt de jyske breddespillere? Vi har spurgt dem.

Læs nyheden

DBU 3-bold Tour rammer Aarhus med fuld fart

3-mandshold i årgangene 2007-2013 kan få alletiders sjove fodboldoplevelse til DBU 3-bold Tour hos Stautrup IF i Viby J Kr. Himmelfartsdag den 10. maj. Masser af aktiviteter for både spillere og tilskuere, tag hele familien med.

Læs nyheden

Undgå bøder: Udfyld holdkort før kampstart

Reglen er simpel og har været den samme i over tyve år. Udfyld holdkortet inden kampstart! Lad være med at belaste klubkassen med dumme bøder, de penge kan bruges bedre andre steder.

Læs nyheden

Video: Robotter på banen i serieklub

I den lille klub, Als Viking, har de som en af de første jyske fodboldklubber investeret i to robotplæneklippere. De små Stig Tøfting-kloner tøffer rundt på klubbens stadion hver dag, og så skulle banen inden længe være som et billardtæppe.

Læs nyheden

Log ind