MENU

DBU 3-bold Tour rammer Aarhus med fuld fart

3-mandshold i årgangene 2007-2013 kan få alletiders sjove fodboldoplevelse til DBU 3-bold Tour hos Stautrup IF i Viby J Kr. Himmelfartsdag den 10. maj. Masser af aktiviteter for både spillere og tilskuere, tag hele familien med.

foto: Keld Bøgh
DBU 3-bold Tour er for børn i alderen 5-11 år og der skal kun tre spillere til et hold (foto: Keld Bøgh)Torsdag den 10. maj (Kr. Himmelfartsdag) åbner Stautrup IF porten til stadion for hundredvis af små, ivrige fodboldspillere, når det går løs til DBU 3-bold Tour i Viby J ved Aarhus.

13 små baner omkranset af bander gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen. Alle hold får afviklet deres kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter.

Aktiviteter for store og små

Uden for banerne er der nemlig også masser at give sig til. Den store hoppebane står oppustet og klar, fodboldtrampoliner kan afprøves og så kan du også få testet, hvor hårdt du skyder.

Stautrup IF står nemlig klar med fartmåleren, så du kan bare komme an! Skyder du mon lige så hårdt som din holdkammerat? Eller din far? Eller din træner?

DBU 3-bold Tour er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle

Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Tour og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOffice, staevner.dk eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er onsdag den 2. maj.

Flere stævner venter på DBU 3-bold Tour

Kan du og dit hold ikke deltage på DBU 3-bold Tour i Stautrup den 10. maj, så fortvivl ikke. Der er flere stævner i kalenderen, så mon ikke du kan finde et, der passer lige til dit hold?

DBU 3-bold Tour 2018
10. maj  Region 3 Stautrup IF
21. maj Region 1 Farsø/Ullits IK 
3. juni Region 2 Mønsted IF
10. juni Region 4 Skovlund IF
Dato Region Værtsklub
16. juni DBU Fyn Morud IF
25. august Region 1 Nørresundby B
2. september Region 3 Brædstrup IF 
16. september Region 2 Mejrup GU

Se meget mere om DBU 3-bold Tour på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret gælder tilbuddet også for U10 og U11 Piger, mens det i efteråret hedder U11 og U12 Piger - altså årgang 2007 og 2008.


Log ind