Måned

Telefon-problemer hos dommervagten

DBU Jylland er Skærtorsdag ramt af telefon-tekniske problemer. Derfor skal man skrive en mail til dommervagten, hvis man ikke kan komme igennem på telefon. Dommervagten sidder klar til at besvare mails.

Læs nyheden

117 klubber søgte om en Trænerrådgiver

Børne- og ungdomstrænerne i 60 klubber kan i foråret se frem til at få inspiration af DBU’s Trænerrådgivere. I alt 117 klubber havde ansøgt, da fristen udløb.

Læs nyheden

Ugens træningsøvelse: Hammeren

I uge 13 byder ugens træningsøvelse på en interessant omstillingsøvelse, hvor der er garanti for sved på panden og masser af action.

Læs nyheden

Her er alt du bør vide før sæsonstarten

Væsentlige regler, vejledninger til særlige situationer samt en liste med gratis værktøjer. Her får du det store overblik før sæsonstarten.

Læs nyheden

Region 3 rokerer på formandsposten

Bent Villumsen har valgt at trække sig som formand for Region 3 på grund af sygdom. I stedet træder den hidtidige næstformand, Claus Warming, ind på posten. Den midlertidige ordning vil være gældende indtil årsmødet i november, hvor en ny formand formelt skal vælges.

Læs nyheden

Ugens træningsøvelse: 5:5 med højt pres

Som et ny tiltag lancerer DBU Jylland "Ugens træningsøvelse". Hver uge frem mod sommerferien vil vi offentliggøre en ny, inspirerende træningsøvelse. Denne uge kan du finde en øvelse, som kan benyttes fra U10 og opefter, som gør dit hold dygtigere i det høje genpres.

Læs nyheden

Otte børnestævner på DBU 3-bold Tour

Otte forrygende børnestævner for 3-mandshold skydes i gang i det jyske med start i Stautrup den 10. maj, hvorefter fodboldtivoli-karavanen kommer hele Jylland rundt indtil september. For alle børnehold fra årgang 2009-2013. Og der er flotte medaljer til alle. Tilmeld allerede nu!

Læs nyheden

Dilemma-kort skal give stof til eftertanke

Som træner eller leder kan du næsten ikke undgå at støde på etiske udfordringer i fodboldklubben. Med en stribe oplistede dilemmaer forsøger DBU Jyllands Fairplay-udvalg at klæde dig bedre på til den dag, du står i en svær situation i klubregi.

Læs nyheden

Sådan bliver nye spillere lovlige

Det er vigtigt, at din klub husker at indhente spillercertifikater på nye spillere. Spillercertifikater indhentes digitalt, men hvordan skal man gøre og hvad skal man være opmærksom på? Få en guide her.

Læs nyheden

Etnicitet betyder forsvindende lidt for fodboldspillere

Hver ottende indbygger i Danmark er indvandrer eller efterkommer. Alligevel er det de færreste fodboldspillere, som tænker ret meget over egen eller holdkammeraternes etnicitet, viser en stor undersøgelse fra DBU Jylland.

Læs nyheden

Log ind