MENU

Måned

Debat-møde om seriefodboldens fremtid i Skive

Hvordan får vi flere seniorspillere? Og hvordan ser seriefodbolden ud om 10 år? Disse spørgsmål og mange andre er på menuen, når DBU Jylland og Skive Folkeblad inviterer de lokale klubber til inspirationsaften om seniorfodbold i Skive mandag den 26. marts.

Læs nyheden

Debat-møde om seriefodboldens fremtid i Esbjerg

Succes-historier, indlæg fra lokale klubber, input fra fremtidsforsker og debat om fremtidens seriefodbold. Det er på menuen, når DBU Jylland og JydskeVestkysten inviterer de lokale klubber til inspirationsaften i Esbjerg onsdag den 21. marts.

Læs nyheden

Puljer klar til flere tusinde hold

Fra i dag kan holdene i de laveste rækker i DBU Jyllands centrale 11-mandsturneringer samt regionernes ældste 11:11 rækker se forårets puljer og foreløbige kampprogrammer her på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Hold styr på klubbens kontaktpersoner

Det er generalforsamlingstid i mange klubber og derfor kan der være udskiftning i bestyrelser, udvalg og blandt kontaktpersoner. Husk at få opdateret klub- og holdhverv i KlubOffice, så de rette personer kan kontaktes af både andre klubber og DBU Jylland.

Læs nyheden

Nyt tilbud til vestjyske seriehold: Bliv kommunemester

Som noget nyt får midt- og vestjyske Serie 5- og Serie 6-hold mulighed for at kæmpe om titlen som kommunemester. I alt hold i 10 forskellige kommuner kan dyste om håneretten.

Læs nyheden

Tilmeld nye 7- og 8-mandshold senest 15. marts

Har din klub har fået nye hold i 7- eller 8-mands rækkerne? Eller har I mistet spillere, så I skal trække et hold? Så er det nu, der skal tilmeldes ekstra eller trækkes hold, som skal deltage i forårets turneringstilbud fra DBU Jyllands regioner.

Læs nyheden

Strålende pokaler til strålende talenter

Flere hundrede flotte indefodboldkampe blev afviklet ved weekendens tre store finalestævner om det jyske mesterskab i indefodbold. Dermed er vintersæsonens sidste 12 JM-vindere kåret.

Læs nyheden

Fodboldforsker på seminar for pigetrænere

Når DBU Jylland holder inspirationsdag for pigetrænere i Hjørring den 17. marts byder programmet bl.a. på tidligere landsholdsspiller Christina Ørntoft, som i dag forsker i børnefodbold på SDU. Du kan stadig nå at melde dig til.

Læs nyheden

Se alle de jyske mestre i futsal

Alle de jyske mestre i futsal er fundet. Her kan du se, hvem der løb med pokalerne.

Læs nyheden

Log ind