Måned

Holdfoto fra 2003: Hvor er de i dag?

Vi har fundet et holdfoto fra 2003 med disse glade fodbolddrenge fra Bjerringbro IF. Men hvor mange af dem spiller stadig fodbold? Det har vi undersøgt.

Læs nyheden

Efterårets puljer er på plads

Alle efterårets seniorpuljer i DBU Jyllands turneringer er netop kommet på plads. Find din pulje her på dbujylland.dk

Læs nyheden

Lotteri og bankospil kræver tilladelse

Nogle klubber kommer ubevidst til at bryde loven, fordi de ikke kender de danske spillemyndigheders regler.

Læs nyheden

Regionsmestre kåret over hele Jylland

De regionale 7- og 8-mandsturneringer er nået til vejs ende. Dermed er en række nyslåede regionsmestre kåret fra U13 og opefter. Se den imponerende vinderliste her.

Læs nyheden

Video: Intens JM-finale i U19 Drenge

Netop nu oplever mange spillere og trænere, at deres fodboldliv når et midlertidigt højdepunkt. Midt imellem eksamener og studenterhuer dyster flere tusind unge mennesker nemlig om pokalerne i de jyske mesterskaber. Vi var på plads til finalen mellem Ravnsbjerg IF og Arnum/Gram/Rødding i U19 Drenge Liga 3.

Læs nyheden

Efterårets puljer er lige på trapperne

Nu kan spekulationerne snart stoppe, og det konkrete researcharbejde kan gå i gang. For alle efterårets 11-mandspuljer for herre- og kvindesenior offentliggøres fredag 29. juni. Og allerede nu er hovedparten af de regionale rækker lagt på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Her er de jyske pokalmestre

Den sidste kamp er spillet i DBU Jyllands pokalturnering for ungdomshold. Se finaleresultaterne og billeder her.

Læs nyheden

VIDEO: Kom med i Danmarks måske smukkeste klubhus

I Hover IF ved Vejle har de en af landets smukkeste klubhuse. Her inviterer formanden på en rundtur i den prisvindende konstruktion.

Læs nyheden

Regnestykket er gjort op: Her er op- og nedrykkerne

Sidste runde er spillet, og det er afgjort, hvilke andenpladser i Serie 4, som rykker op, og hvilke sjettepladser der undgår nedrykning. Det står desuden klart, hvilke Serie 1- og Serie 2-hold, der rammes af ekstraordinær nedrykning.

Læs nyheden

Mød Jyllands dårligste seriehold

De griner, de hygger sig og de tager ikke det hele så alvorligt. Mød Jyllands dårligste seriehold som i denne sæson står noteret for en målscore på 1-93.

Læs nyheden

Log ind