MENU

Måned

Kom med helt tæt på trænerrollen

Når magasinet Jysk Fodbold i disse dage lander i samtlige jyske fodboldklubbers postkasser, så er det med et stort tema om fodboldtrænerens vigtige rolle. Læs allerede nu magasinet her på siden.

Læs nyheden

Opdatering: Sådan ser nedrykningskabalen ud

Nogle jyske kvinde- og herrehold står over for ekstraordinær nedrykning forårsaget af vestlige holds nedrykninger i landets øverste rækker. Se hvilke rækker, der nu er afgjort her.

Læs nyheden

Flere sjove børnestævner efter sommerferien

Allerede i august er DBU 3-bold Tour igen klar med masser af spændende fodbold og underholdning uden for banerne til børnehold fra U6-U10. Baner med bander sikrer fokus på fodbolden og så er det bare børnefodbold, når det er bedst og sjovest. Tilmeld online.

Læs nyheden

Toerregnskabet er afgjort i Serie 5

Det store regnestykke i Serie 5 er gjort op, og her kan du se, hvilke hold der rykker op fra en andenplads. Få også den aktuelle status i Serie 4, hvor der resterer én runde - opdateret 22. juni 2018.

Læs nyheden

Dommercamp førte til 1. division

Mikkel Redder tog dommerkort på DBU’s dommercamp i 2008 og dømte sin første fodboldkamp som 15-årig. I dag passer han fløjten i landets næstbedste herreliga. Vil du gå i Mikkels fodspor? – så tilmeld dig sommerferiens dommerskoler for 15-20-årige her.

Læs nyheden

Trænerrådgiver booster klubbens trænere

Sundby Boldklub og Hanstholm IF er blandt de klubber, der har sat ekstra fokus på deres børne- og ungdomstrænere i forårssæsonen. En trænerrådgiver har givet trænerne et fagligt boost.

Læs nyheden

VIDEO: Føvling/Stenderup UI har græstæppe som på Camp Nou

I sydjyske Føvling/Stenderup UI er spillerne forkælede med imponerende gode baner – selv i de tørre perioder.

Læs nyheden

Husk også holdkort i afsluttende kampe

Digitale holdkort skal naturligvis også udfyldes til de afsluttende kampe for U13 og opefter. Det gælder også kampe om JM og regionsfinaler. Ganske som i alle de andre kampe i sæsonen. Se guide og regler her.

Læs nyheden

Viborg satser på pigefodbolden

Flere pigespillere, pigetrænere og klubber der udbyder pigefodbold. Det er målsætningen i et helt nyt projekt i Viborg. Initiativet drives i samarbejde mellem DBU Jylland Region 2 og Viborg Idrætsråd med alle klubber og Viborg Kommune som tætte medspillere.

Læs nyheden

Log ind