MENU

Måned

Sådan er reglerne for samarbejde på tværs af klubber

Kort fortalt er et holdsamarbejde den nemme måde at organisere et samarbejde på, mens et klubsamarbejde er lidt mere formelt med bl.a. en skriftlig aftale. Men hvilke konsekvenser har to forskellige samarbejdsformer for holdets deltagelse i turneringen? Bliv klogere på forskellen her.

Læs nyheden

Ingen fjernstyring af børn på DBU 3-bold Tour

DBU 3-bold Tour er stævner for børn i alderen 5-11 år. Her spilles 3-mands fodbold på små baner med bander omkring og resultater tælles ikke, for alle ender med en medalje om halsen. På søndag foregår det i Skovlund ved Varde - tilmeld senest tirsdag.

Læs nyheden

DBU Jylland holder lukket Grundlovsdag

Grundlovsdag, tirsdag den 5. juni, holder DBU Jyllands fire kontorer lukket. Vi er klar ved telefonerne igen onsdag.

Læs nyheden

Ligger I til oprykning fra en andenplads?

Find den aktuelle stilling i toer-regnskabet i Serie 4 og Serie 5 her, og se også hvilke sjettepladser i Serie 4, der ligger til at kunne undgå nedrykning.

Læs nyheden

Hold styr på reglerne om nedrykning af spillere

Tjek lige efter en ekstra gang, når du skal bruge lovlige spillere i sæsonfinalen - der gælder nemlig nogle helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere. Få bl.a. forklaring på forskellen mellem spillerunde og spilledag.

Læs nyheden

Ekstraordinær nedrykning truer i herrernes serierækker

Når årets op- og nedrykninger fra de jyske serierækker skal findes, så er det ikke altid nok, at kigge på sin egen pulje. Ofte spiller ekstraordinære forhold i DBU’s rækker også ind. Vi giver her et aktuelt overblik over situationen i år.

Læs nyheden

Ugens træningsøvelse: Driblinger skaber overtal

Denne uges træningsøvelse på dbujylland.dk har til formål at dygtiggøre spillerne i 1:1-situationer. Øvelsen kan bruges af alle men er særlig god i U10-U14-årgangene.

Læs nyheden

Log ind