Måned

Toptræners søn går sin egen trænervej

17-årige Mathias Riddersholm har et efternavn, som de fleste i fodboldkredse vil nikke genkendende til. Den unge midtjyde er nemlig søn til toptræneren Glen Riddersholm. Se video med den unge fodboldtræner her.

Læs nyheden

Ingen telefonforbindelse til DBU Jylland

NEDBRUD: På grund af en teknisk fejl hos TDC er det p.t. ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med DBU Jylland. Der bliver arbejdet med sagen fra TDC's side.

Læs nyheden

Værtsklubber søges til DBU 3-bold Tour

Jyske 3-bold Storstævner har skiftet navn til DBU 3-bold Tour og nu har din klub mulighed for at få Tour-karavanen til byen. DBU 3-bold Tour er en anderledes fodbolddag, hvor der spilles 3 mod 3 på 13 små lukkede udendørsbaner med bander.

Læs nyheden

Serie 4-klub med helt egen podcast

To seniorspillere fra IF Ådalen har lavet en ny podcast om livet i den østjyske serieklub. Podcasten skal være underholdende, men også give lokalområdets nysgerrige et indblik i både op- og nedture.

Læs nyheden

Overbevisende tal: Fodbold forbedrer dit humør

86,5 procent af de jyske fodboldspillere mener, at de generelt er i bedre humør, fordi de spiller fodbold. Det viser tallene fra en stor undersøgelse med svar fra 1250 fodboldspillere.

Læs nyheden

Mission ”Red Seniorfodbolden” godt fra land

55 engagerede klubfolk var mandag aften samlet til debat om seniorfodboldens fremtid, og debatlysten var stor i Midtjyllands Avis’ mødelokale. Mødet var det første af sin slags – flere er på vej i resten af Jylland.

Læs nyheden

Klublegende trapper ned efter 62 års frivilligt arbejde

Jakob Olesen har gennem imponerende 62 år været fodboldfrivillig. Næsten alle årene har han været formand og kampfordeler. Nu vil Djursland-ikonet give plads til friske øjne.

Læs nyheden

Søges: Fodbolddommer-formand til Nordjylland

Vil du gerne have indflydelse på udviklingen af dommergerningen, og kunne du tænke dig at være med til at præge og fortsætte den positive udvikling i det nordjyske område, så er det måske dig, som vi har brug for. Vi søger netop nu en formand til DBU Jyllands dommerområde 1.

Læs nyheden

Se fodboldspillernes mest populære kælenavne

Ralle, Mini, Dalle og Frede. Over halvdelen af de jyske fodboldspillere har et kælenavn. Her kan du se en liste over de mest populære kælenavne blandt de jyske fodboldspillere.

Læs nyheden

Pigeseminar: Hvordan dyrke fællesskabet, mens man udvikler?

DBU Jylland sætter fokus på fastholdelse af pigeungdomsspillere på en række seminarer, der afholdes i Vejen, Brønderslev og Viborg i april.

Læs nyheden

Log ind