Måned

Lad børnene spille på kunstgræs

For de ældste børnerækker er der mulighed for at spille udendørs vinteren igennem. DBU Jylland tilbyder nemlig en kunstgræsturnering med fire stævner for både piger og drenge. Tilmeldingsfrist 14. oktober.

Læs nyheden

Nyt børneudvalg vil styrke klubmiljøet

De unge fodboldspillere skal lære at klæde om og bade i Seest Boldklub. Det er første skridt i børneudvalgets mission om at skabe et bedre klubmiljø.

Læs nyheden

Sådan får du lovlige spillere i sæsonens sidste kampe

Pas på ikke ryge i regelfælden, når du skal sikre dig lovlige spillere i sæsonfinalen - der gælder nemlig helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere. Få bl.a. forklaring på forskellen mellem spillerunde og spilledag.

Læs nyheden

Jyske frivillige bygger selv indendørs kunstgræsbane

I den lille jyske fodboldby Rørbæk sidder man ikke på hænderne. Siden påsken har en stor gruppe frivillige brugt næsten hver weekend på at lave en indendørs kunstgræsbane.

Læs nyheden

Aabenraa-drengs fodboldhjerte banker for Løjt

Selv om Kasper Stoof er født, opvokset og stadig bosiddende i Aabenraa, dyrker han sin fodboldpassion udenbys. Som teenager faldt han for Løjt IF, og i dag er den 27-årige serie 3-spiller både træner, kampfordeler og bestyrelsesmedlem i klubben.

Læs nyheden

VIDEO: Velkommen i Herning KFUM

Et varmt håndtryk og billige øl. I Herning KFUM er det en æressag, at alle skal føle sig velkommen.

Læs nyheden

88-årig holdleder er still going strong

Svend-Aage Bach fra Give er på trods af sine 88 år stadig holdleder for den lokale fodboldklubs bedste seniorhold. Det har han tid til, selv om han stadig passer sit job.

Læs nyheden

Udendørs ungdomsfodbold hele vinteren

Ingen skal gå en hel vinter uden fodbold! For alle ungdomsrækker fra U13 til U19 er der tilbud om udendørs 11-mandsturnering hele vinteren. Tilmeldingsfristen er 10. oktober.

Læs nyheden

Video: 18-årige Oliver er en unik ildsjæl

Oliver Lundgaard er bare 18 år gammel. Og selv om han har travlt i 2.g på gymnasiet, så tager han sig alligevel tid til at yde en helt unik frivillig indsats. Se video med den unikke ildsjæl her.

Læs nyheden

Skal din klub være Årets Fodboldklub 2018?

Igen i 2018 kårer DBU Jyllands regioner Årets Fodboldklub. De fire regionale vindere hædres på årsmøderne i november. Indstil din klub til os senest onsdag den 10. oktober.

Læs nyheden

Log ind