Udendørs ungdomsfodbold hele vinteren

Ingen skal gå en hel vinter uden fodbold! For alle ungdomsrækker fra U13 til U19 er der tilbud om udendørs 11-mandsturnering hele vinteren. Tilmeldingsfristen er 10. oktober.

Foto: Henrik Bjerregrav
foto: Henrik Bjerregrav

Selvom vinteren venter med koldere vejr og røde næser, så er legen med bolden altid en god undskyldning for at komme udenfor og bevæge sig.

Især teenagerne er vilde med udendørs fodbold om vinteren og hvorfor ikke? Vi har masser af udendørs turneringstilbud på hylderne for alle ungdomsrækker, så bare ræk ud og tilmeld.

Vinterserie for de øverste niveauer

For øverste rækkeniveau hos både drenge og piger i ungdomsårgangene (samt A- og B-licensklubber for drenge og pigelicensklubber) er der tilbud om Vinterserien Liga 1. Ligeledes hedder tilbuddet Vinterserien Liga 2 for næstøverste niveau på drengesiden (efterårets Liga 2).

Syv 11-mandskampe fra november til marts afvikles på kunstgræs og vi sørger for at koordinere, så I får både modstandere og dommere, nøjagtigt som i den almindelige turnering.

I har mulighed for at benytte flere spillere end i den ordinære turnering, og det er også muligt at afprøve nye spillere, da vi ikke kræver udfyldt holdkort i Vinterserien Liga 1 og 2.

Tilmeldingen foregår via KlubOffice og sidste frist for tilmelding er 10. oktober. Læs meget mere om Vinterserien Liga 1 og 2 her

Regionale vinterturneringer for øvrige ungdomshold

For alle andre ungdomshold (primært Liga 3 og nedefter) er der også masser af mulighed for udendørs bold hele vinteren. Her tilbyder vi nemlig regionale vinterturneringer, ligeledes 11-mands (enkelte steder også 8-mands).

Vi sørger igen for koordineringen af modstandere og dommere, og klubberne afgør selv, om kampene skal foregå på græs, grus eller kunstgræs. Se tilbuddet i lige præcis din region nedenfor og tilmeld dit hold senest 10. oktober via KlubOffice.

Vintertilbud og tilmeldingsfrister

Region 1 (Nordjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Vinterserien
Vinterturnering for ungdomshold i alle aldersgrupper og rækker (U13-U18 Piger og U13-U19 Drenge). Der spilles 11-mands på grus-, kunstgræs eller græsbane efter klubbernes eget valg. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 1 på mail region1@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910
Region 2 (Vestjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Vinterturnering Ungdom
Turneringen udbydes for U13-U16 Piger og U13-U16 Drenge. Kampene afvikles som 11-mands på græs- eller kunstgræsbaner, og der ombrydes mellem hver runde for at sikre god matchning af holdene. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
 10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 2 på mail region2@dbujylland.dk eller telefon 8939 9920
Region 3 (Østjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Vinterserien Ungdom
Udendørsturneringen udbydes til både drenge og piger i ungdom (U13 Drenge-U19 Drenge og U13 Piger-U18 Piger). Det tilstræbes, at alle hold får minimum tre kampe i løbet af november. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 3 på mail region3@dbujylland.dk eller telefon 8939 9930
Region 4 (Syd- og Sønderjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Vinterturnering Ungdom
Turneringen udbydes for U13-U18 Piger og U13-U19 Drenge udendørs i vinterperioden. Kampene afvikles på græs-, kunstgræs- og grusbaner og der kan vælges mellem 8-mands og 11-mands. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 4 på mail region4@dbujylland.dk eller telefon 8939 9940
Centralt
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Har du spørgsmål? Kontakt Steffen Lynge Pedersen på mail stef@dbujylland.dk eller telefon 8939 9991
 
Vinterserie Liga 1
Målgruppen for denne serie vinterkampe er 11-mands ungdomshold i øverste niveau for både piger og drenge. Hvert hold spiller op til syv kampe fra november 2018 til marts 2019. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
10. oktober 
Vinterserie Liga 2
Målgruppen for denne serie vinterkampe er 11-mands ungdomshold i næstøverste niveau for drenge. Hvert hold spiller op til 7 kampe fra november 2018 til marts 2019. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Peter Kristensen på mail pekr@dbujylland.dk eller telefon 8939 9935


Se mere om alle vore vintertilbud lige her:



  

Log ind