Måned

Video: Ilona samler kvinderne i Aars IK

Engang imellem er det den mest tavse, som er den vigtigste. Sådan er det hos Serie 2-kvindeholdet i Aars IK, hvor holdlederen Ilona Strange er limen, som binder det hele sammen.

Læs nyheden

Bedre matchning i børnefodboldkampe

Flere ombrydninger i børnefodboldturneringerne skal sikre en bedre matchning af holdene, så der bliver flere jævnbyrdige kampe for de yngste. Husk derfor at indberette resultatet omgående efter hver kamp, så grundlaget for ombrydningen er optimalt.

Læs nyheden

Giv et skulderklap til en frivillig

DBU Jylland uddeler hvert år priser til de frivillige ildsjæle, der gør en forskel i de jyske fodboldklubber. Har du en frivillig i din klub, der fortjener en pris, kan du indstille vedkommende her.

Læs nyheden

Trænerkursus i Mejdal skal bidrage til integration

Det seneste år har Mejdal-Halgård tilbudt fodbold for et hold fra det lokale asylcenter i Holstebro. Nu involverer de flygtningene yderligere i dansk foreningsliv via et DBU C1-trænerkursus.

Læs nyheden

Åbent brev fra lokalunionerne til landsholdet

Vi ser med bekymring til, når DBU og Spillerforeningen i øjeblikket forhandler om en ny landsholdsaftale, skriver formændene for de seks lokalunioner i dansk fodbold i dette åbne brev til landsholdsspillerne.

Læs nyheden

Ny velfærdsalliance med stort bredde-fokus

DBU og Morsø Kommune har indgået en Velfærdsalliance, som indeholder et beskæftigelsesprojekt, et skoleprojekt og klubudvikling. Aftalen løber til udgangen af 2022.

Læs nyheden

Video: Otto er en holdleder

I Bredballe IF kalder de ham ”Chefen”. Og det er med god grund. Den 60-årige Otto Engelhardt er nemlig om nogen manden, som får det hele til at fungere i den vejlensiske fodboldklub. Mød den fantastiske frivillig her.

Læs nyheden

Online solnedgangsberegner: Spil ikke efter mørkets frembrud

Med ganske få klik på dbujylland.dk kan du hurtigt og nemt kan se, hvornår solen går ned en given dag forskellige steder i Jylland. Det gør det lettere at planlægge sine kampe, så de er færdigspillede, før mørket falder på.

Læs nyheden

Debatmøde om nyt turneringsoplæg for ungdomsrækker

Er du træner eller leder med tilknytning til U13, U14 eller U15 Drenge i de to øverste niveauer? Så inviteres du til et orienterings- og debatmøde 6. september i Horsens vedr. oplæg til en ny turneringsstruktur.

Læs nyheden

Indkaldelse til regionale årsmøder

DBU Jyllands regionale årsmøder afvikles traditionen tro i den sidste halvdel af november. Her kan du læse, hvorfor det er vigtigt for din klub at deltage.

Læs nyheden

Log ind