MENU

Måned

Hjertestarter og førstehjælpskursus til din klub

Med støtte fra Trygfonden udbyder DBU Jylland førstehjælpskurser til en favorabel klubpris. På fire timer kan I blive rustet til at handle, hvis uheldet skulle være ude. En hjertestarter til ophæng i klubben er inkluderet i prisen.

Læs nyheden

I Skjern har de kun grønne fodboldbaner

Næsten i hele Jylland er fodboldbanerne knastørre. Men ikke i Skjern, hvor de i to måneder har vandet klubbens otte 11-mandsbaner. Resultat: Grønne og indbydende fodboldbaner.

Læs nyheden

Guide: Den ultimative optakt til en fodboldkamp

Få styr på hovedet, kroppen og depoterne: Vi giver dig her den perfekte måde at forberede dig til en fodboldkamp.

Læs nyheden

Spillererklæring er udgået

Pr. 1. juli 2018 udgik spillererklæringen i forbindelse med klubskifter. Dette vil gøre processen omkring klubskifter enklere.

Læs nyheden

Dommercamp: Fem nye dommere i Hjerting IF

21 nye dommere blev udklækket på den årlige dommercamp i Storvorde/Sejlflod Boldklub i uge 31. Heraf var hele fem af deltagerne fra Hjerting IF.

Læs nyheden

Sæsonstart: Guide til lovlige spillere

Den nye sæson står for døren, men har du helt tjek på, hvilke spillere du må bruge i sæsonens første kamp? Få tjek på reglerne her - også for nye spillere.

Læs nyheden

Sæsonstart: Holdkort starter ved U13

Dit hold er henover sommerferien skiftet fra U12 til U13. Nu er det blevet et ungdomshold og så følger der bl.a. udfyldelse af holdkort med før hver kamp. Få vejledning til den opgave lige her, både som træner og som klub.

Læs nyheden

Vild kamp venter Serie 4-hold i pokalen

Det hører i den grad til sjældenhederne, at et hold fra de lavere serierækker slipper forbi de indledende rundet i DBU’s pokalturnering. Men det er ikke desto mindre sket for Herning KFUM fra Serie 4, som i aften står overfor en hård modstander i turneringen.

Læs nyheden

Sådan får din klub flere medlemmer

Halter det lidt med antallet af medlemmer i klubben? Eller vil I bare gerne være endnu flere? Vi har samlet en håndfuld helt lavpraktiske ting I kan gøre for at booste klubbens medlemstal.

Læs nyheden

Tørre baner sætter sit præg på sæsonstarten

Det ekstreme sommervejr har sat sine tydelige spor på de jyske fodboldbaner. DBU Jylland opfordrer derfor kommuner og klubber til i fællesskab at finde lokale løsninger, der sikrer, at der fortsat kan spilles fodbold, men samtidig at der tages hensyn til banerne.

Læs nyheden

Log ind