MENU

Måned

Masser af børnesjov i september på DBU 3-bold Tour

DBU 3-bold Tour er klar igen med masser af spændende fodbold og underholdning uden for banerne til børnehold fra U6-U10. 2. september gæster vi Brædstrup IF og 16. september gør turen til Mejrup GU. Baner med bander sikrer fokus på fodbolden og så er det bare børnefodbold, når det er bedst og sjovest. Tilmeld online.

Læs nyheden

Ændret praksis i disciplinærsager

Indførelsen af nye databeskyttelsesregler indebærer, at DBU Jylland justerer sin praksis omkring formidling af afgørelser i disciplinærsager til klubberne.

Læs nyheden

Ekstra support til Fodboldpas slutspurt

85% af alle danske fodboldspillere, der har været på et holdkort i 2018, har aktiveret deres Fodboldpas. Fodboldpas supporttelefonen holder ekstra åbent – og er med helt ude på banen – for at hjælpe de sidste spillere i mål.

Læs nyheden

Alle klubber kan fremsætte forslag

Skal ungdomsturneringerne laves om? Eller hvad med senior-rækkerne? Årsmøde-tiden nærmer sig, og den 15. september er sidste frist, hvis man som klub ønsker at fremsætte forslag til ændringer af DBU Jyllands love, reglement eller turneringsbestemmelser.

Læs nyheden

I Støvring IF er frivillighed obligatorisk

Der er ingen vej udenom, hvis man enten er medlem eller forælder i den nordjyske klub: Alle skal give en hånd med som frivillig.

Læs nyheden

Flere fodboldklubber sælger hjemmebanens navn

En del af stadionnavnene på de jyske hjemmebaner har de senere år fået et kommercielt navn. Og det kan være en særdeles indbringende løsning, fortæller vejlensisk fodboldklub.

Læs nyheden

Ting som fodboldspillere gør – og hvorfor det giver mening

Fodboldspillere opfører sig underligt. Eller, det synes folk uden for fodbolden i hvert fald tit. Men se bare her, hvorfor en række af fodboldspillernes handlinger alligevel giver mening.

Læs nyheden

Sådan bliver din ungdomsrække ombrudt

Hvilken placering skal dit ungdomshold have for at rykke op? Og hvad skal der til, for at blive i rækken? Nu er efterårets ombrydningsmodeller tilgængelige på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Her er alt du bør vide før sæsonstarten

Væsentlige regler, vejledninger til særlige situationer samt en liste med gratis værktøjer. Her får du det store overblik før sæsonstarten.

Læs nyheden

Trænerseminar: Styrk presspillet

DBU Jylland tilbyder nu ungdomstrænere at komme på seminar om aggressivt pres i september. Og du behøver ikke rejse langt; der er mulighed i både Storvorde, Silkeborg og Vejen.

Læs nyheden

Log ind