MENU

Giv et skulderklap til en frivillig

DBU Jylland uddeler hvert år priser til de frivillige ildsjæle, der gør en forskel i de jyske fodboldklubber. Har du en frivillig i din klub, der fortjener en pris, kan du indstille vedkommende her.

foto: Henrik Bjerregrav
Mon ikke du også kender en frivillig, der fortjener et skulderklap? (foto: Henrik Bjerregrav)
 


DBU Jylland uddeler hvert år en række priser og legater til nogle af de mange ihærdige frivillige, der gør en uvurderlig forskel i de jyske fodboldklubber. Nu er det igen ved at være tid til at indstille kandidater til priserne.

Uanset om det er kridtmanden, holdlederen, træneren, bestyrelsesmedlemmet eller en helt femte, der fortjener at blive anerkendt for sin indsats i din klub, vil vi gerne høre om det.

Du kan se kravene til de forskellige priser og legater, samt hvordan du indstiller en frivillig til DBU Jylland nedenfor.

Sammen med priserne følger blandt andet pengepræmier og fodboldrejser. 

DBU Jyllands priser og legater

Gør en forskel-prisen
DBU Jyllands pris til ulønnede personer, som har mindst 10 års frivilligt arbejde i klubben bag sig og i alle årene har gjort et eksemplarisk stykke frivilligt arbejde. Modtageren må hellere end gerne have haft sit virke i klubbens børne- og ungdomsafdeling.

Gør en forskel-prisen uddeles til fire jyske fodboldledere – én i hver af DBU Jyllands regioner på de regionale årsmøder. Indstillinger sendes senest 1. oktober.

Ansøg

DBU Jyllands Ungdomslederlegat
Legatet gives til ulønnede ildsjæle, der har ydet en ekstraordinær indsats for en fodboldklub. For eksempel skal modtageren være markant/initiativrig i forbindelse med projekter, specielle tiltag og lignende i klubben.

Legatmodtageren belønnes med en tur for to til udlandet – så vidt muligt til en af det danske landsholds udekampe. Legatet bliver overrakt på DBU Jyllands delegeretmøde i januar. Indstillinger skal være DBU Jylland i hænde senest 1. oktober.

Ansøg
DBU Jyllands Rejselegat
Legatet gives til ulønnede fodboldledere, som har arbejdet for jysk og dansk fodbold i flere end 30 år. Hæderen udløser en tur for to til en international fodboldbegivenhed.

Rejselegatet bliver overrakt på DBU Jyllands delegeretmøde i januar. Indstillinger skal være DBU Jylland i hænde senest 1. oktober.

Ansøg

Tidligere modtagere af DBU Jyllands priser og legater

Jens Jørgen Nielsen, Lem Boldklub: Jens Jørgen Nielsen modtog DBU Jyllands Rejselegat i 2018 for sin store indsats i Lem Boldklub. Den loyale ildsjæl har uafbrudt siden 1957 været frivillig i Lem Boldklub. Han har blandt andet været formand, dommer, ungdomstræner, sponsorjæger og opkridter – og så er han stadig aktiv og synlig i klubben.

John Kiil, Nørresundby FB
: John Kiil modtog DBU Jyllands Ungdomslederlegat i 2018 for en imponerende og engageret indsats med børne- og ungdomsafdelingen i Nørresundby FB. "Indbegret af en ildsjæl og en dygtigt leder" var bare et af de skudsmål, som klubben gav ham med på vejen i pris-indstillingen.

Dergham Rahman, Sønderborg Inter: Dergham Rahman  blev i 2017 hædret med Gør en forskel-prisen i DBU Jylland Region 4. Han fik prisen for sit arbejde med at skabe gode rammer og et stærkt fællesskab i det multikulturelle lokalområde. Hans passion er stærkt bidragende til at fremme integrationen i samfundet igennem fodbolden i Sønderborg Kommune.

Bemærk også de regionale priser

Der er også enkelte priser, som uddeles helt lokalt i den enkelte region, se nogle af dem her:
REGION 2 Åge Eltons' Initiativpokal
REGION 3 Ungleder-prisen
REGION 4 Initiativ-prisen

Derudover har DBU Jylland en række hædersbevisninger, som klubber løbende kan ansøge om til deres frivillige - se meget mere her.Log ind