Jens Jørgen har været fodboldfrivillig i 60 år

Jens Jørgen Nielsen har uafbrudt siden 1957 været frivillig i Lem Boldklub. Han har blandt andet været formand, dommer, ungdomstræner, sponsorjæger og opkridter – og så er han stadig aktiv og synlig i klubben. For sin store indsats har Jens Jørgen Nielsen nu modtaget DBU Jyllands Rejselegat.

foto: Sidsel Krarup Reitz
Jens Jørgen Nielsen fra Lem Boldklub modtager her DBU Jyllands Rejselegat. Prisen bliver overrakt af Johanne Berg, formand i DBU Jylland Region 2. Foto: Sidsel Reitz Krarup.


Der findes de almindelige, gode frivillige i fodboldklubberne. Så findes der de ekstra arbejdsomme, der betegnes som ildsjæle – og så findes der enkelte frivillige kræfter, hvis indsats er særdeles vanskelig at sætte ord på. Sådan en type er Jens Jørgen Nielsen fra Lem Boldklub.

Foran knap 300 klubfolk kunne Lem Boldklub-ikonet, Jens Jørgen Nielsen, modtage (en tydeligt bevæget) DBU Jyllands Rejselegat til unionens årlige delegeretmøde i Herning Kongrescenter.

I imponerende 60 år har han været en frivillig drivkraft i Lem Boldklub. Meritterne startede i 1957, da han startede som dommer og ungdomstræner i klubben. Siden har han haft en lang stribe opgaver, blandt andet som formand i ti år og med i sponsorudvalget.

”Lem Boldklub betyder alt”

Jens Jørgen Nielsen er stadig aktiv i Lem Boldklub som dommer til børnekampe, og som tovholder på klubbens ”Grønne Hold”, hvor et dusin pensionister kommer hver torsdag og holder klubbens anlæg i stand.

I hjemmet i Vestjylland har snakken altid kredset om fodbold og Lem Boldklub. Det er derfor en meget dedikeret prismodtager, som nu har modtaget DBU Jyllands Rejselegat anno 2018.

- Lem Boldklub betyder alt. Alt. Det gør det virkelig. Så jeg er meget stolt over at få denne pris, lyder det fra Jens Jørgen Nielsen.

Fodboldmand til fingerspidserne

Det store engagement i klubben fra Jens Jørgen Nielsens side er naturligt nok gået i arv til sønnen, Erik, der i dag er formand i Lem Boldklub. Sønnike ved om nogen, hvor meget hæderen betyder for modtageren.

- Han er jo til fodboldmand til fingerspidserne, så det betyder ufatteligt meget for ham. Og jeg må da også sige som søn, at det rører mig at se ham få den pris, siger sønnen Erik, der bærer efternavnet Viborg.

Jens Jørgen Nielsen må dog undvære Lem Boldklub i et par dage, da han sammen med hæderen modtager en fodboldrejse til en af herrelandsholdets udekampe.

Se video
Se her en video hvor Jens Jørgen Nielsen bliver overrasket med den flotte pris.

Af: Bob Gisselmann, DBU Jylland Kommunikation - 06. januar 2018, 13:11

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første