MENU

Nyheder

Ugens Træningsøvelse: Arsenal-øvelsen

Uanset om du holder med "Gunners" eller ej, så er ugens træningsøvelse på dbujylland.dk, Arsenal-øvelsen, et hit hos dine spillere. Vi viser øvelsen her med en simpel animation. God fornøjelse.

Læs nyheden

Update: Dårligt nyt i jysk nedrykningskabale

Resultaterne den seneste uge har ikke være venlig stemt overfor de jyske fodboldhold i forhold til ekstraordinære nedrykninger forårsaget af landets øverste rækker. Få et overblik her.

Læs nyheden

Se den dugfriske toerstilling her

De bedste andenpladser i Serie 4 og Serie 5 rykker op sammen med puljens vinder. Her får du den aktuelle status på, hvilke hold der ligger til oprykning netop nu.

Læs nyheden

VIDEO: U14 Piger i helt speciel finale

Det var en ekstraordinær oplevelse for U14 pigerne fra FC Horsens og Kolding Boldklub, da de tørnede sammen i finalen i DBU Jyllands Pokalturnering.

Læs nyheden

De udvalgte hold til elite-ungdomsrækkerne

DBU Jylland har udvalgt de ungdomshold, der skal spille U16 Piger Liga 1, U17 Drenge Liga 1 og U19 Drenge Liga 1 til efteråret. Se den komplette oversigt her.

Læs nyheden

Få en unik fodboldoplevelse i Messis hjemland

DBU Jylland giver dig nu mulighed for at opleve argentinsk fodboldkultur på helt tæt hold. Oplev passionen på lægterne af det ikoniske stadion La Bombonera og kom bag kulisserne i topklubber som Boca Juniors, River Plate og San Lorenzo.

Læs nyheden

Ugens træningsøvelse: 5 mod 7 i målfelt

Denne uges træningsøvelse byder konstant på overtalsspil. Og øvelsen er hurtigt at sætte igang, for alt du skal bruge er en bold, fire kegler og et målfelt.

Læs nyheden

Update: Her er status omkring ekstraordinære serie-nedrykninger

I sidste uge fortalte vi, hvordan ekstraordinære forhold i DBU’s rækker kunne spillet ind på antallet af nedrykninger i serierækkerne. Her er en opdatering af situationen.

Læs nyheden

Video: Superliga-dommer dømmer Serie 4-kamp med høreværn

Hvad sker der, når man lader en Superliga-dommer dømme en Serie 4-kamp med høreværn på? Er det en fornøjelse at slippe for at høre på brok eller kommer man til at savne interaktionen med spillere og trænere? Se videoen her.

Læs nyheden

Regionsformand glæder sig over alliance med Aabenraa Kommune

Fodbolden skal bidrage til at løfte Aabenraa Kommunes indsatser for bl.a. sundhed, beskæftigelse og integration. Formand i DBU Jylland Region 4, Jens Christian Hansen, ser stort potentiale i ny velfærdsalliance mellem DBU, DBU Jylland og kommunen.

Læs nyheden

Log ind