MENU

Update: Dårligt nyt i jysk nedrykningskabale

Resultaterne den seneste uge har ikke være venlig stemt overfor de jyske fodboldhold i forhold til ekstraordinære nedrykninger forårsaget af landets øverste rækker. Få et overblik her.

Foto: Søren Palmelund

Der bliver kamp om at undgå nedrykningspladserne i de jyske serierækker. Foto: Søren Palmelund

Der er skidt nyt for de jyske seriehold, som klamrer sig til pladsen i deres serierække med det yderste af fingerneglene.

Der er nemlig mange af de vestlige 2. divisionshold, som må lade livet i rækken dette forår – og det påvirker mange hold ned igennem rækkerne.

Lige nu ser det ud som om, at alle fire nedrykkere fra 2. division er fra Vestdanmark, og det betyder, at der skal skabes plads til dem ned igennem rækkerne.

Herudover er det nu fastlagt, at der ikke bliver fynske hold blandt nedrykkerne i Danmarksserien, pulje 3. Det giver yderligere en ekstraordinær nedrykning ned igennem de jyske serierækker.

Situationen netop nu

Jyllandsserien 2:
Der skal rykkes yderligere tre hold ned, hvilket bliver de to hold på femtepladsen, samt det dårligste hold på fjerdepladsen. Hvis et Vest-hold klarer frisag i 2. division, bliver der ingen nedrykning fra fjerdepladsen. Dette bliver afklaret i den kommende weekend

Serie 1:
Der skal rykkes yderligere to eller tre hold ned, hvilket bliver de to til tre dårligste hold på sjettepladsen

Serie 2:
Der skal rykkes yderligere to eller tre hold ned, hvilket bliver de to til tre dårligste hold på sjettepladsen

Serie 3:
På grund af udtrækninger af tre Serie 2-hold vil der ikke skulle foretages ekstraordinær nedrykning – i bedste fald skal der suspenderes nedrykning for ét hold på syvendepladsen.

Serie 4:
På grund af udtrækninger af otte Serie 2- og Serie 3-hold vil der kun skulle ske nedrykning af 17 eller 18 hold fra sjettepladsen. Se også her.

Se også

Se sidste uges nyhed


Log ind