MENU

Efterårets puljer er lige på trapperne

Nu kan spekulationerne snart stoppe, og det konkrete researcharbejde kan gå i gang. For alle efterårets 11-mandspuljer for herre- og kvindesenior offentliggøres fredag 29. juni. Og allerede nu er hovedparten af de regionale rækker lagt på dbujylland.dk.

foto: Søren Palmelund
Alle efterårets puljer er snart klar til at blive offentliggjort. Foto: Søren Palmelund.


Sommerpausen for en fodboldspiller er kort. Knap er sidste flaske ryddet af bordet efter forårets afslutningsfest, før efterårssæsonen bliver fløjtet i gang.

Og de indledende tanker om efterårssæsonens forløb kan begynde allerede på fredag, hvor alle 11-mandspuljer for herre- og kvindesenior i DBU Jyllands turneringer bliver afsløret. Det dækker fra Serie 6 til Jyllandsserien på herresiden, mens det går fra Serie 2 til Kvindeserie Vest for kvinderne.

Flere puljer klar allerede i dag

Det er dog ikke kun spillerne på den helt store fodboldbane, som kan se deres respektive puljer i disse dage. Også spillerne med små fodboldstøvler og dem med gråsprængt hår skal følge med på dbujylland.dk.

Vi offentliggør nemlig allerede i løbet af i dag (tirsdag 26. juni) samtlige 5-mandspuljer, 8-mandspuljer, 7-mands for både herrer og kvinder, samt hovedparten af oldboys- og oldgirls rækkerne.

De centrale ungdomspuljer i 11-mands fra U13 til U19 bliver offentliggjort på tirsdag 3. juli. Det samme gør sig gældende for alle Golden League-puljerne.

Tilmelding til DBU Jyllands Pokalturnering

Skal dine ungdomsspillere have mulighed for unik oplevelse, så meld dem til i DBU Jyllands Pokalturnering for ungdomshold. Tilmeldingen er åben via KlubOffice til 2. august.


Log ind