MENU

Måned

Start sæsonen med lovlige spillere

Har du helt styr på reglerne omkring første kamp i forårssæsonen og har dit hold fået tilgang af nye spillere? Vær særligt opmærksom på de digitale spillercertifikater ved nye og afgående spillere. Få styr på reglerne her.

Læs nyheden

Holdkort: Vi har gjort det endnu nemmere

Træneren skal ikke sidde ved skrivebordet, træneren skal være på sidelinjen. Derfor har vi gjort det endnu nemmere at udfylde holdkort, så du kan koncentrere dig om holdet.

Læs nyheden

3 gode råd når banen ikke er klar til sæsonstart

Den vinterlige start på foråret har været hård ved fodboldbanerne. Sådan lyder meldingen i visse jyske kommuner. Her er tre gode råd til, hvad man kan gøre som klub, hvis kommunen lukker banen i op til turneringsstart.

Læs nyheden

Tilmeld nye 3- og 5-mandshold senest 1. april

Har din klub har fået nye hold i 3- eller 5-mands rækkerne? Eller har I mistet spillere, så I skal trække et hold? Så er det nu, der skal tilmeldes ekstra eller trækkes hold, som skal deltage i forårets turneringstilbud fra DBU Jyllands regioner.

Læs nyheden

Præventiv indsats gået efter i sømmene

En særlig arbejdsgruppe under DBU Jylland har i løbet af vinteren gennemgået de forskellige indsatser, der skal medvirke til et godt og trygt kampmiljø på de jyske fodboldbaner. Det har udløst en skærpelse af kravene til de såkaldte OBS-klubber samt en række anbefalinger og ønsker til både klubber og dommere.

Læs nyheden

Holdkort: Stadig tvivl om 20 år gammel regel

I mere end tyve år har holdkortet skullet være udfyldt før kampstart. Vi har spurgt en garvet fodboldleder, hvorfor der så stadig er tvivl om reglen.

Læs nyheden

Video: 16-årige Julie er en af de få kvindelige dommere

Under 80 af landets knap 3300 fodbolddommere er kvinder. Og bare 15 af dem er piger under 18 år. Én af dem som forsøger at ændre på det tal, er bare 16-årige Julie Alsbro fra Aabenraa. Vi var med da hun dømte en U14 Drenge-kamp. Se videoen her.

Læs nyheden

Vi søger: Fodboldkoordinator til DBU Jylland

Er du udadvendt og serviceminded, og har du lyst til arbejde med fodboldturneringer og kontorarbejde? Så er du måske den fodboldkoordinator, som DBU Jylland søger. Vi skal modtage din ansøgning senest den 22. marts, men gerne hurtigst muligt.

Læs nyheden

Holdkort: Klubben skal bane vejen for træneren

Det er såre simpelt at udfylde holdkort korrekt, men inden sæsonstart er der et par ting, som klubben skal have styr på for at klæde træneren/holdlederen på til opgaven. Få guiden her.

Læs nyheden

Holdkort: Se reglerne her

Ingen af os er vilde med at spille fodboldkampe på skrivebordet! Nu spilles fodboldkampe jo altså på banen, så derfor har vi gjort det helt simpelt og hurtigt at udfylde holdkortet inden kampstart. Få guiden lige her.

Læs nyheden

Log ind