Tilmeld nye 3- og 5-mandshold senest 1. april

Har din klub har fået nye hold i 3- eller 5-mands rækkerne? Eller har I mistet spillere, så I skal trække et hold? Så er det nu, der skal tilmeldes ekstra eller trækkes hold, som skal deltage i forårets turneringstilbud fra DBU Jyllands regioner.

foto: Henrik Bjerregrav

Forventer I et boom af nye børnespillere til forårssæsonen? Så er det nu, I kan justere på holdtilmeldingen. Foto: Henrik Bjerregrav
 


DBU Jyllands fire regioner er klar til at tage imod holdjusteringer for alle 3- eller 5-mandshold (for U9 og nedefter).

Forventer I stor tilstrømning af de yngste spillere eller har I bare ventet på, at tilmeldingen skulle åbne, så er det nu, der skal tastes ændringer. Hvis det modsatte er tilfældet og I forventer nedgang i de yngste rækker, så er det også nu, der skal trækkes hold. Altsammen via KlubOffice.
 
Tilmeldingen er åben nu og lukker igen 1. april.

Alle efterårets hold er automatisk overført


Hvis dit hold spillede med i den regionale 3- eller 5-mandsturnering i efteråret, og I stadig har spillere nok til at stille hold, skal du ikke foretage dig noget.

Alle hold fra efteråret bliver nemlig automatisk overført til foråret. Kort sagt skal I kun være aktive, hvis I har et nyt hold eller hvis I ønsker at udtrække et hold.

Det hele kan klares online via KlubOffice.

Hold styr på alle de vigtige datoer til forårets regionale turneringer her:
Region 1
Region 2
Region 3
Region 4



  

Log ind