Dommervagt klar ved akut afbud

Dommervagten, som tager sig af akutte aflysninger/afbud, tyvstarter med enkelte weekenddage allerede i slutningen af januar og starten af februar. Se de konkrete tidspunkter her.

foto: Henrik Bjerregrav
Må du melde afbud til weekendens træningskamp i sidste øjeblik? Så ring til dommervagten (foto: Henrik Bjerregrav).




Den egentlig weekenddommervagt-service starter egentlig først i weekenden 16.-18. februar, men allerede fra næste lørdag kan du opleve en vaskeægte tyvstart!

På disse dage kan du fange dommervagten på tlf. 8939 9970:
Lørdag 27. januar kl. 8.30-11.30
Lørdag 3. februar kl. 8.30-11.30
Lørdag 10. og søndag 11. februar kl. 8.30-11.30

Det bruges dommervagten til

Dommervagten i weekenden kan udelukkende benyttes til akutte aflysninger eller afbud i forhold til udendørs kampe. Derfor: Har du en kampændring eller et afbud til den kommende uge, men ikke akut til indeværende weekend, så kontakt din lokale dommerpåsætter.

Har du derimod en akut udfordring til indeværende weekend, så er dommervagten på tlf. 8939 9970 det helt rette sted at henvende sig.

- Klubberne er jo så småt gået i gang med træningskampene, så her i den førstkommende tid bliver weekendbemandingen sat til tre formiddagstimer, men så snart højsæsonen begynder at indfinde sig fra den 16. februar, bliver åbningstiden pr. telefon ligeledes udvidet, forklarer Inge Lund-Nielsen fra DBU Jylland Turneringer.

- Det er jo både dommere og klubber, der kan blive tvunget til at melde afbud i sidste øjeblik, men hvis du har dommernr. eller kampnr. klar, når du ringer op, så går det hele lidt nemmere, lyder opfordringen fra Inge Lund-Nielsen.

Sådan er åbningstiderne

Fra 16. februar træder dommervagtens højsæson i kraft og telefontiden bliver dermed udvidet til:
fredage, kl. 15.30-19.00
lørdage, kl. 8.30-19.00
søndage, kl. 8.30-16.00

Se meget mere om dommervagten her




 

Log ind