Fodbold spilles også på de sociale medier

Del din seriekamp, ungdomskamp eller en hvilken som helst anden kamp på f.eks. Facebook. Så kan fanklub, forældre og andre nysgerrige følge med, selvom de sidder til tante Olgas fødselsdag. Det er nemt via Fodbold App'en.

Foto: Henrik Bjerregrav
Hvert hold har sin egen fanklub, stor eller lille. Del fodboldoplevelserne med fanklubben! (Foto: Henrik Bjerregrav)


 
Vil du gøre opmærksom på dit holds kommende kampe, eller har I lige vundet en vigtig sejr, som du naturligvis skal blære dig med? Så del din kamp på Facebook - det er nemt og hurtigt.

Måske er det lige før kampstart og du er klar til at livescore U13-kampen? Desværre kunne et par af holdets største fans/forældre ikke være med, da de små søskende skal puttes tidligt, så de følger med hjemmefra på mobilen. Det er bare et scenarie.

Et andet scenarie kunne være klubbens andethold i Serie 5, der har en meget engageret fanskare, der uheldigvis på en kampdag er til festival. Det er nærmest et spørgsmål om liv eller død, at de kan følge med i kampen fra scenekanten.

Breddehold kan følges live ligesom superligaholdene

DBU's Fodbold App kan du som forælder eller fan nemlig følge med hjemmefra, hvis kampen bliver livescoret. Du kan tilmelde dig notifikationer på kampen, så du bliver opdateret løbende, hvis der skulle blive scoret, osv.

Men selvfølgelig skal forældre og fans jo lige vide, at kampen rent faktisk er online.

Så måske det var en idé at dele kampen på de sociale medier allerede før første fløjt? Når forældrene kan se den delte kamp på klubbens Facebookside, kan du jo lige tilføje i teksten ovenfor, at kampen livescores og de kan klikke på linket og følge med undervejs.

Sådan deler du kampen fra app'en

Først finder du kampen frem på app'en og så klikker du på "Del kampen" > Vælg Facebook > Vælg den ønskede facebookside og indtast evt. beskrivende tekst.Og vupti, så er kampen online med hashtagget #KlubBold:Sådan deler du kampen fra din computer

Du kan også dele kampen fra en PC'er, hvis du benytter KampKlar.

1. Gå på holdets forside eller ind på den enkelte kamp
2. Klik på knappen "Del kampen" og skriv eventuelt en kort tekst.

Uanset om du deler fra Fodbold App'en eller fra din computer, bliver banneret på Facebook med samme grafiske udtryk og med tagget #KlubBold.

Vil du vide mere om Livescoring af breddekampe?

Vil du gerne livescore, skal du først og fremmest have tilladelse af din klub. Klubben tildeler dig rettigheden/hvervet via KlubOffice og så er du godt i gang. Når du ikke at livescore under kampen, kan du klare kampens detaljer via Kampfakta bagefter.

Se mere om livescore og kampfakta her

Blandt nogle af de andre spændende features for breddehold, er startopstillingsformationen, som kan sættes i app'en, så snart holdkortet er udfyldt. Se mere om den funktion her.

God fornøjelse og god kamp - uanset om du står på sidelinjen eller sidder hjemme med mobilen i hånden.Læs alt om holdkort på www.dbujylland.dk/temaer/holdkort


 
 

Log ind