To weekender – og så kan du være dommer

DBU Jylland afholder en stribe dommergrundkurser i februar og marts. Tag dit dommerkort på bare to weekender og bliv klar til at dømme allerede til foråret. Du har chancen i Aalborg, Haderslev, Lemvig, Aulum, Tilst, Aabenraa og Silkeborg.Har du lyst til at opleve fodbold fra en ny vinkel, og tør du udfordre dig selv? Så er dommergerningen måske noget for dig. Og netop nu er der masser af muligheder for at komme på DBU Dommergrundkursus i nærheden af dig.

På bare to weekender kan du gennemføre teoriundervisning og komme til eksamen, så du hurtigt bliver klar til at dømme dine første kampe. Du har en vejleder med på sidelinjen i starten, så du bliver klar til at stå alene med fløjten.

Dommergrundkurset giver dig en lederuddannelse, der styrker dit cv, og forbedrer dine kommunikationsfærdigheder samt dine evner til at agere i pressede situationer. Samtidig får du frisk luft og motion, mens du tjener et tilskud til lommepengene og dyrker din interesse for fodbold.

Her kan du komme på dommergrundkursus
Sted Start Slut Ledige pladser Tilmelding
Aalborg 2. februar 10. februar 8 Tilmeld
Haderslev 16. februar 24. februar 12 Tilmeld
Lemvig 23. februar 3. marts 16 Tilmeld
Aulum 23. februar 3. marts 17 Tilmeld
Tilst 2. marts 10. marts 22 Tilmeld
Aabenraa 2. marts 10. marts 20 Tilmeld
Silkeborg 9. marts 17. marts 19 Tilmeld

Bemærk, at man kan påbegynde dommergrundkursus som 14-årig, men at det er et krav at være fyldt 15 omkring eksamenstidspunktet.

Den samlede pris for Dommergrundkurset er bare 1.990 kroner, som dækker undervisning, materialer, lovbog, eksamen samt forplejning. Flere fodboldklubber tilbyder finansiering af dommerkortet for deres medlemmer, så det er værd at undersøge.

Mere information om DBU's dommeruddannelse
DBU Dommergrundkursus
Når du har bestået dit dommergrundkursus ligger der en række tilbud om videreuddannelse klar i DBU’s strukturerede dommeruddannelse


Opdateret 9. januar 2019

Log ind