Læs formandens skriftlige beretning

Man kan nu finde Bent Clausens skriftlige beretning her på hjemmesiden. Han berører aktuelle tendenser i breddefodbolden samt temaer som fodboldens digitale udvikling, senior- og børnefodbold samt den igangværende politiske reformproces.

JBUs formand, Bent Clausen, på delegeretmødet

”Der er ingen tvivl om, at vi i fodbolden er nødt til at udvikle os på det sportslige område, hvis vi skal bevare vores status som populær og attraktiv idrætsgren. Kravene til os er ganske enkelt helt anderledes end tidligere. Derfor har der heller aldrig været så stor fokus på uddannelse af børne- og ungdomstrænere som nu. Faktisk er vi netop nu i gang med den største investering i breddefodbolden nogensinde. Det sker via helt nye tiltag og initiativer, som DBU og lokalunionerne netop nu ruller ud til fodboldklubberne i Danmark. Bl.a. i form af helt nye uddannelser og særlige trænerrådgivere til at understøtte klubberne”.

Sådan skriver DBU Jyllands formand, Bent Clausen, i sin skriftlige beretning for året 2018.

Hvis du er nysgerrig på DBU Jylland-formandens øvrige betragtninger om breddefodboldens status og udvikling, kan du blive klogere her, hvor hele beretningen kan hentes som et PDF-dokument.

I beretningen berører DBU Jyllands formand desuden emner som pigefodbold, børnefodbold, seniorfodbold, vinterfodbold, dommer- og disciplinærområdet, politiske reformer i breddefodbolden, den digitale udvikling og meget andet.

På DBU Jyllands delegeretmøde i Herning lørdag den 5. januar 2019 vil Bent Clausen som supplement til den skriftlige beretning sætte fokus på nogle af de emner og temaer, som er vigtige for jysk og dansk fodbold netop nu.

Man kan læse mere om delegeretmødet og tilmelde sig her.

Læs også:

Alt om DBU Jyllands delegeretmøde 2019


Log ind