Måned

Region 4: Roligt årsmøde i Rødding

Klubledere fra 54 syd- og sønderjyske fodboldklubber var onsdag aften samlet til DBU Jylland Region 4's årsmøde i Rødding, hvor de bl.a. drøftede årsmødernes fremtidige struktur og indhold.

Læs nyheden

Region 4: Esbjerg-forstad løb med succestitel

Efterskolekontingent, skolesamarbejde og adskilte træningsmiljøer for de yngste sikrede onsdag aften Tjæreborg IF titlen som ”Årets Fodboldklub” i DBU Jylland Region 4.

Læs nyheden

Region 4: Sønderjyske ildsjæle går forrest

Dergham Rahman fra Sønderborg Inter modtager Jyske Banks ”Gør en Forskel”-prisen for sin rolle som multikulturel ildsjæl, mens Region 4’s Initiativpris går til Haderslev FK for en succesrig indsats for de yngste piger.

Læs nyheden

Region 2: Sådan gik det forslagene

Forslagene om bl.a. dobbelt-årgange og muligheden for at spille seniorfodbold allerede som 15-årig fik mange klubledere på talerstolen på DBU Jylland Region 2's årsmøde i Aulum.

Læs nyheden

Region 2: Flot pris til kraftværk fra Ans

Tom Sørensen har gjort en forskel for Ans IF i snart 40 år. Mandag aften fik han en flot hæder på DBU Jylland Region 2's årsmøde i Aulum.

Læs nyheden

Region 2: Selvudnævnt bonderøvsklub fik flot hæder

I den lille midtjyske by Karstoft bor der blot 150 indbyggere. Alligevel har den lokale fodboldklub hele syv fodboldhold og flere end 100 medlemmer. Mandag aften blev de hædret som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 2.

Læs nyheden

Region 2: Sydmors IF hædret for at nytænke børnefodbolden

Sydmors IF henter selv børnene i børnehaven, når de skal til fodboldtræning. Og træningen foregår uden mor og far i nærheden. Mandag aften modtog klubben Åge Eltons Initiativpris for den særlige fodboldaktivitet, som har boostet klubbens medlemstal.

Læs nyheden

Specialkonsulent søges til DBU Jylland

Er du en dygtig og samarbejdsstærk projektleder, og kan du skabe gode og værdifulde kombinationer mellem fodboldklubberne og de jyske kommuner? Så er du måske den specialkonsulent, som vi netop nu søger. Vi skal have din ansøgning senest den 3. december.

Læs nyheden

Let klubbens skrivebordsarbejde

Fodbold spilles ikke på skrivebordet! Derfor har KlubOffice en række muligheder for at lette det administrative arbejde i klubben. Få f.eks. overblik over værktøjer til online indmeldelse, digital trænersøgning og nem opdatering af klubbens kontaktpersoner.

Læs nyheden

Region 3: To nye ansigter i bestyrelsen

Rene Johansen fra Hinnerup og Morten Møller Pedersen fra Seest blev på Region 3’s årsmøde i Brædstrup torsdag aften valgt ind i regionsbestyrelsen. Til gengæld trådte Morten Wind Lübker efter eget ønske ud.

Læs nyheden

Log ind