MENU

Måned

De jyske hold er blevet bedre til holdkort

Koden til det digitale holdkort er knækket for langt de fleste jyske hold. Det er nemt, tager ingen tid og er gratis. Nu mangler så bare, at det bliver udfyldt rettidigt.

Læs nyheden

Hjemmebanen er også en fordel i breddefodbold

DBU Jylland har gransket resultaterne i samtlige 17.500 11-mandskampe fra efterårsturneringen, og konklusionen er klar: Det er også en fordel af have hjemmebane i fodboldkampe på breddeniveau.

Læs nyheden

Esbjerg-seminarer: Toptrænere gør dig klar til forårssæsonen

Du kan opleve trænerprofiler fra SønderjyskE, Esbjerg fB og Union Berlin, når DBU Jylland inviterer til tre trænerseminarer i Esbjerg i starten af 2018.

Læs nyheden

Region 1: Nyt ansigt i bestyrelsen

Karsten Elkjær fra Hadsund Boldklub blev på tirsdagens årsmøde i Aalborg valgt ind i DBU Jylland Region 1’s bestyrelse, hvor han afløser Thomas Jensen.

Læs nyheden

Region 1: God debat om turneringsforslagene

Frivillige ledere fra 62 nordjyske fodboldklubber var tirsdag aften samlet til DBU Jylland Region 1's årsmøde i Aalborg, hvor der var masser af talelyst og god debat om mange af de fremsatte forslag.

Læs nyheden

Region 1: Nordjysk breddeklub vandt kapløbet

I DBU Jylland Region 1 kunne man tirsdag kåre Hobro-klubben IK Rosendal Fodbold som Årets Fodboldklub. Blandt andet deres balance mellem at satse på det sportslige og det sociale var med til at sikre dem titlen.

Læs nyheden

Region 1: Frivillig blæksprutte er uundværlig

Ib Sørensen fra Flauenskjold IF har igennem en årrække været et forbillede for klubbens medlemmer og andre frivillige. Tirsdag modtog den nordjyske ildsjæl ”Gør en Forskel”-prisen ved DBU Jylland Region 1’s årmøde.

Læs nyheden

Fodboldsmerter: Skal de virkelig bare løbes væk?

Hvis du har spillet fodbold, så kender du med stor sandsynlighed sætningen ”det skal løbes væk”. Men er det overhovedet en god idé? Vi har spurgt den danske landsholdslæge, Thøger Krogh.

Læs nyheden

78 kampe kigget efter i sømmene i 2017

DBU Jyllands særlige observatørkorps har igen i 2017 været DBU Jyllands øjne og ører ved potentielle problemkampe i Aarhusområdet. I alt 78 gange har korpset rykket ud.

Læs nyheden

Trænerseminar: Oplev Dal og Mattsson i Vildbjerg

Jonas Dal, Kjellerup IF, og Joakim Mattsson, Thisted FC, sætter fokus på angrebsspil og aggressivt pres på DBU Jyllands seminar i Vildbjerg til januar. Få flere informationer her.

Læs nyheden

Log ind