MENU

Måned

Tættere på klubberne, til gavn for fodbolden

DBU’s repræsentantskab skal den 4. marts tage endelig stilling til forslag om nye rammer for både elite- og breddefodbolden. DBU Jyllands formand, Bent Clausen, ser modellen som en styrkelse af hele dansk fodbold, fordi den vil sætte klubberne i centrum og skabe en øget nærhed i opgaveløsningen.

Læs nyheden

Her er de Jysk/Fynske futsalmestre

De jyske og fynske futsalspillere skulle finde de hurtige fødder frem i weekenden, hvor der blev afholdt mesterskaber i futsal. Her kan du se vinderne.

Læs nyheden

Verdens bedste fodboldklub for børn

Udvikling af individuelle spillere betyder mere end kollektivets resultat i kampene, men børnetrænere har for meget fokus på cifrene. Det mener Jan C. Hansen, der holder oplæg til konferencedagen Verdens Bedste Fodboldklub.

Læs nyheden

Se Oscar-filmenes breddefodboldhold

I anledning af weekendens Oscar-uddeling har vi konstrueret et breddefodboldhold, som det kunne se ud, hvis det kun bestod af karakterer fra tidligere Oscar-vindende film.

Læs nyheden

Dommervagt klar ved akut afbud

Weekenddommervagten, som tager sig af akutte aflysninger/afbud, er allerede i aktion. Se de konkrete tidspunkter her.

Læs nyheden

Bliv klogere på det mentale

Der er lagt op til et kursus i den mentale del af fodboldspillerens formåen, når DBU Jylland inviterer på ungdomstrænerseminar. Mentaltræner Carsten Oldengaard og assistenttræner i Brøndby IF Mark Strudal holder oplæg.

Læs nyheden

17-årig fodboldgut er vild med at træne piger

Oliver Lundgaard fra Skibet er så vild med at træne sit U11-pigehold, at han var tæt på at droppe et efterskoleophold for at kunne fortsætte med at være træner for pigerne. Vi har spurgt ham, hvorfor det er så fedt at træne fodboldpiger.

Læs nyheden

Værktøjer til frivillighed

Frivillige er de skuldre som foreningerne i Danmark hviler på, men hvordan sikrer man sig, at det er skuldre nok? Palle Madsen fra DBU Jylland giver til konferencedagen Verdens Bedste Fodboldklub en række værktøjer til ledelse og frivillighed.

Læs nyheden

Million-investering i dommer-området

Dommeren er en vigtig del af fodbold-familien. Derfor investerer DBU Jylland hvert år et stort millionbeløb i bl.a. rekruttering, fastholdelse og udvikling af de jyske dommere. Her kan man se, hvordan de mange midler anvendes.

Læs nyheden

Fremtidens børnefodbold

DBU Jylland Region 3 har kigget på 8-mandsturneringen i U11 C-niveau for drenge sammen med trænerne i rækken. En ny struktur skal give bedre matchning og dermed bedre stævner.

Læs nyheden

Log ind