MENU

Måned

Græsrodsdialog og stegt flæsk

Der var debat og evaluering på programmet, da DBU Jylland Region 2 i uge 43 holdt drengeturneringsmøder. En række vestjyske klubber har dermed direkte indflydelse på planlægning af den kommende turnering.

Læs nyheden

Uge 44: Sådan ser kapløbet om serielivliner ud

Det er blevet alvor for de jyske serierækker. Også i kampen om at rykke op i en højere række eller klare frisat. Vi har opdateret stillingen i det aktuelle toer-regnskab.

Læs nyheden

Tidligere superligaspiller har fundet lykken i serieklub

Med rundt regnet 50 kampe i Superligaen og 100 i 1. division har Lasse Kronborg et mere prangende fodbold-CV end de fleste. Nu er han blevet træner for Hover IF's hold i Serie 3.

Læs nyheden

Et halvt hundrede nye piger i Gauerslund IF

Hele 52 fodboldpiger i alderen 5-11 år har Gauerslund IF fået i år. Den flotte medlemsstigning er resultatet af en målrettet indsats gennem hele forårssæsonen.

Læs nyheden

Vi sætter pris på uddannelse

Gør din klub en særlig indsats med at uddanne og fastholde medlemmer, trænere og frivillige? Så er det måske jer, der skal løbe med årets uddannelsespris. Ansøg om prisen senest 15. november - der er kr. 10.000 på spil.

Læs nyheden

Bente er Jyllands eneste kvindelige træner for et herrehold

Når Sydmors IF’s Serie 3-hold løber på banen, er det Bente Trans, der har sat holdet. Hun er efter alt at dømme Jyllands eneste kvindelige træner for et herrehold.

Læs nyheden

Forebyggende indsats sættes under lup

Et trygt kampmiljø betyder rigtig meget, når man spiller eller dømmer fodbold. Derfor har DBU Jylland nedsat en arbejdsgruppe, som skal foretage et servicetjek af både den forebyggende indsats overfor klubber og spillere og på de sikkerhedsmæssige forhold omkring dommerens rolle.

Læs nyheden

Vestjyder tæt på at booke billet til Serie 3 – i Aarhus

- Det lugter ikke af fisk, det lugter af oprykning. En flok esbjergensere, som er bosat i Aarhus, har lavet deres helt egen fodboldklub. Og de svømmer i både succes og spillere.

Læs nyheden

Uge 43: Sådan ser toerregnskabet ud

Vi har opdateret stillingen i det aktuelle toer-regnskab, hvor du kan se, om dit hold ligger til oprykning fra en andenplads i Serie 4 eller Serie 5?

Læs nyheden

U13-ligahold spiller 11:11 til foråret

I efteråret har alle U13-rækker spillet 8:8 kampe. Men fra sæsonstart i foråret 2018 ser det anderledes ud for ligaholdene. Få overblikket her og tjek, om du skal foretage dig noget med din klubs U13-hold.

Læs nyheden

Log ind