MENU

Måned

DBU Jylland lukket mandag

DBU Jyllands administrationer er lukket mandag. Det skyldes, at breddefodbold-medarbejdere fra hele Danmark er samlet i Tilst for at drøfte, hvordan lokalunionerne i samarbejde kan understøtte de danske klubber endnu bedre end i dag.

Læs nyheden

Disse hold kan blive pokalmestre 2017

DBU Jyllands Pokalturnering er gået ind i sin helt afgørende fase. Der skal findes vindere i 11 ungdomsrækker. Her kan du finde en komplet oversigt over semifinaleholdene.

Læs nyheden

Mødre starter et "ungdomshold"

En flok fodboldmødre har startet et oldgirls-hold i Jetsmark IF. De nægter dog at kalde sig oldgirls, da de betragter sig selv som et ungdomshold. Desuden er de for gode til at træne.

Læs nyheden

Flot gestus efter fund af død holdkammerat

Nick Langkjær Hansen, som i går blev fundet død i Aarhus Havn, var fodboldspiller hos Shetlandsponyerne FC fra Serie 4. I går tog de tidligere medspillere afsked med den vellidte holdkammerat i en kamp mod Hatting-Torsted Fodbold.

Læs nyheden

40 piger får ekstra træning i Støvring IF

I Støvring IF har de stor succes med en teknikskole udelukkende for piger. 40 piger har meldt sig til de ekstra træningspas – og de elsker det!

Læs nyheden

Masser af gratis børnestævner

Et Jyske 3-bold Storstævne er fyldt med bande-fodbold, tivoliaktiviteter og hygge for hele familien. Sæsonen starter i Mejrup og Stautrup henholdsvis 21. og 25. maj. Se hele programmet for sommerens syv stævner spredt over hele Jylland for årgang 2006-2012.

Læs nyheden

Elev søges til Region 4s kontor

Kunne du tænke dig en uddannelse i en fodbold-organisation? DBU Jylland søger en ny elev, som geografisk vil få sæde på Region 4's kontor i Glejbjerg.

Læs nyheden

Se de mest stillede spørgsmål netop nu

Hvordan ændrer man et kamptidspunkt og hvordan undgår vi at bruge ulovlige spillere? Her kan du se de fire mest stillede spørgsmål til DBU Jylland netop nu.

Læs nyheden

Blodige modspillere tog sammen på sygehuset

To Serie 3-spillere fra henholdsvis BV Oksbøl og Skovlund IF knaldede hovederne sammen i en hovedstødsduel i holdenes indbyrdes topopgør. Og så tog de på sygehuset sammen.

Læs nyheden

Stadig pladser på sidste dialogmøder

De to første af i alt fire dialogmøder er afholdt om fremtidens ungdomsrækker. Der er stadig plads til flere deltagere til møderne i Aalborg og Tilst.

Læs nyheden

Log ind