MENU

Flot gestus efter fund af død holdkammerat

Nick Langkjær Hansen, som i går blev fundet død i Aarhus Havn, var fodboldspiller hos Shetlandsponyerne FC fra Serie 4. I går tog de tidligere medspillere afsked med den vellidte holdkammerat i en kamp mod Hatting-Torsted Fodbold.Der var ét minuts stilhed før Serie 4-kampen mellem Hatting-Torsted Fodbold og Shetlandsponyerne onsdag aften. Foto: Simon Jørgensen
Den tidligere Shetlandsponyerne FC-spiller Nick Langkjær Hansen havde være forsvundet siden en bytur i Aarhus den 29. januar. For to dage siden, tirsdag den 25. april, blev liget af den 24-årige horsensgenser så fundet i Aarhus havn.

Blandt de mange mennesker som fremover må nøjes med mindet om Nick Langkjær Hansen, er de nu tidligere holdkammerater fra Serie 4-holdet i Shetlandsponyerne FC fra Horsens.

- Nick har altid været et socialt omdrejningspunkt for vores hold. Han var altid i godt humør og var vellidt af alle, lyder det fra hans tidligere holdkammerat, Simon Jørgensen, som sammen med resten af Serie 4-truppen var med til at tage afsked med Nick Langkjær Hansen i en kamp i går mod de lokale rivaler fra Hatting-Torsted Fodbold.

Sørgebind og flot gestus fra modstanderholdet

Før gårsdagens kamp havde Shetlandsponyerne FC på Facebook opfordret folk til at komme op og mødes med andre, som også var ven eller bekendt med Nick Langkjær Hansen. Og det tilbud var der mange, som tog imod.

- Selvom det var rigtig koldt i går, så var der mødt en masse frem. Hele den ene sidelinje var fyldt med mennesker, og det er ikke hverdagskost, når vi spiller, lyder det fra Simon Jørgensen, som sammen med resten af holdet, samt kampens dommer og modstanderholdet, bl.a. mindedes den tidligere holdkammerat med sørgebind og ét minuts stilhed.

- Jeg synes, at Hatting-Torsted fortjener en kæmpe cadeau for den måde, de greb det hele an på. De havde hængt et fint billede op på døren til vores omklædningsrum som allerede der løsnede stemningen lidt, og så havde de stillet en kasse øl til os, med en rigtig flot hilsen, lyder det fra Simon Jørgensen.Shetlandsponyerne FC-spillerne fik en flot modtagelse af Hatting-Torsted. Foto: Simon Jørgensen

Fodboldtræning perfekt terapi

For spillerne i Shetlandsponyerne FC har det været kærkommen at mødes til træning og kamp og bearbejde savnet af Nick Langkjær Hansen i fællesskab.

- Specielt lige da Nick var forsvundet samledes vi til træning og fik snakket det igennem. Det har været rigtig godt for os alle at have fodbolden i den her situation, lyder det fra Simon Jørgensen.

I aften kl. 18 vil spillerne fra Shetlandsponyerne mødes med en række andre af Nick Langkjær Hansens venner, bekendt og familiemedlemmer ved Storetorv i Aarhus og gå sammen langs åen og ned til havnen for at mindes den nu afdøde holdkammerat.


Log ind