MENU

Stadig pladser på sidste dialogmøder

De to første af i alt fire dialogmøder er afholdt om fremtidens ungdomsrækker. Der er stadig plads til flere deltagere til møderne i Aalborg og Tilst.


Debatten har været god på de første to dialogmøder. Her er det fra Rødding Centret onsdag 19. april. Foto: Louis Vind Christensen.


DBU Jyllands Ungdomsudvalg har inviteret til fire dialogmøder om ungdomsfodbolden for U16, U17 og U19 Drenge. De første to er nu afholdt i henholdsvis Region 4 og i Region 2. Der har været god debat og mange fine input på de to første møder fra i alt 50 deltagere.

Der er fortsat ledige pladser på de to sidste møder, som bliver afholdt 25. april i Aalborg og 26. april i Tilst. Du kan kontakte regionskontorerne, hvis du ønsker at komme med til et af de to møder.

Du kan skrive til Region 1 eller ringe på 8939 9910.

Du kan skrive til Region 3 eller ringe på 8939 9930.

Stor lyst til diskussion

I både Rødding Centret(Region 4) og Gråkjær Arena (Region 2) har der god gang i debatten. Deltagerne har været delt ind i grupper, hvor der så har været frit slag til at diskutere, hvordan man kommer de unges ønsker bedst i møde.

- Tiderne ændrer sig konstant, og vi må efter bedste evne forsøge at følge med. Der er en stribe vigtige forhold, som vi kan tilpasse efter spillernes behov, fx bedre matchning, kørselsafstande og dispensationsmuligheder, lyder det fra DBU Jylland Ungdomsudvalgs formand, Lars Olesen.

Og det er netop også mange af disse emner, som har været på programmet:

  • Toårige årgange
  • Antal niveauer
  • Puljestørrelser
  • Dispensationsmuligheder.
  • Efterskole-problematikken

Efterskole-problematikken

I efteråret 2015 afholdt DBU Jylland lignende møder, hvor det var pigerne, som var omdrejningspunktet. Både drenge og piger er under skarp bevågenhed af Teenagegruppen under DBU Jylland Vision 2020.

I Teenagegruppen er Brian Holst Pedersen formand, og han arbejder især med problematikken omkring efterskole-årgangene.

- Klubberne skal indse, at det er et vilkår, at mange af spillerne tager et år på efterskole. Udfordringen er naturligvis at få dem i gang igen efter deres efterskoleophold. Måske kan klubrepræsentanterne komme med gode bud på, hvordan vi undgår at miste hele og halve årgange, siger Brian Holst Pedersen.

- Også på dette punkt er dialogen med jer vigtig i vores videre arbejde, slutter han.

Læs mere


Hold de ældste drenge i spil


Få det fulde overblik over dialogmøderne

Log ind