MENU

Måned

Superliganiveau på årets dommercamp

Ligesom sidste år får dommercampen besøg af Mads-Kristoffer Kristoffersen til en snak om dommergerningen på højeste niveau.

Læs nyheden

"Ansvaret ligger hos dig og mig"

Forsøger du at dæmpe din holdkammerat, hvis hans temperament er ved at skabe problemer? Og er du som træner villig til at skifte din bedste spiller ud, hvis hans attitude ikke er acceptabel? DBU Jyllands formand, Bent Clausen, opfordrer her alle til at tage ansvar for fair play på fodboldbanen.

Læs nyheden

Fodboldpiger har mere selvtillid

En stor undersøgelse fra UEFA med blandt andet danske deltagere viser, at fodbolden er med til at styrke selvtilliden blandt unge piger.

Læs nyheden

Tætte kampe giver udvikling

Et øget fokus på ombrydning har givet tættere kampe og bedre spillere i 8-mandsturneringen i U11 C-niveau.

Læs nyheden

Nyt samarbejde i nordjysk fodbold

Nyt samarbejde mellem DGI Nordjylland og DBU Jylland Region 1 skal gøre det nemmere at være frivillig i en nordjysk fodboldklub – og få endnu flere børn og unge i gang.

Læs nyheden

Disse seriehold står til at få en livline

I DBU Jyllands serierækker rykker de bedste hold på andenpladsen i Serie 4 og Serie 5 op sammen med puljens nummer et, og de bedste sjettepladser i Serie 4 undgår nedrykning. Få en aktuel status på regnskabet her.

Læs nyheden

Disse hold kæmper om 11 pokaltitler

Kolding Boldklub er i tre ungdomsfinaler på pigesiden i DBU Jyllands Pokalturnering 2016/2017, mens AGF og FC Midtjylland er bedst repræsenteret på drengesiden. Se den komplette oversigt over alle finaler her.

Læs nyheden

Veninde-dag et kæmpe hit i Bjerringbro IF

Det behøver ikke være svært at få nye spillere. Det er Bjerringbro IF’s tiltag ”veninde-dag” et levende bevis på.

Læs nyheden

DBU Jylland holder lukket torsdag og fredag

DBU Jyllands fire kontorer holder lukket Kristi himmelfartsdag, torsdag, samt fredag.

Læs nyheden

Søges: Stærk kommunikatør

Brænder du for kommunikation og breddefodbold? Og kan du begå dig i en kompleks politisk organisation med mange forskellige interessenter? Så er du måske lokalunionernes nye kommunikatør.

Læs nyheden

Log ind