MENU

Måned

Her er fodboldens sande ABC

Det er mere følelser, end det er flotte opspil og mål. Vi giver dig her den komplette "Breddefodboldens ABC".

Læs nyheden

Nøglepersoner netværkede i Tilst

Redskaber til god mødeledelse, inspiration til rollen som taler samt livlige paneldebatter om nogle af fodboldens kerneudfordringer. Det var ingredienserne, da 35 formænd fra DBU Jyllands organisation fredag og lørdag var samlet til netværksseminar i Tilst.

Læs nyheden

Snot og feber: Hvornår må du træne?

Er det en god idé at tage til træning, hvis man er snottet, og skal man undlade at snøre støvlerne, hvis man har feber? Vi har spurgt en overlæge.

Læs nyheden

Bryrup IF: Nu med stort vingefang

Den midtjyske fodboldklub, Bryrup IF, forsøger at booste sammenholdet i herreseniorafdelingen. Ikke mindst skal et nyt navn give dem luft under vingerne.

Læs nyheden

8 råd: Få spillerne i form uden skader

Man skal passe på, at man ikke presser sine spillere for hårdt efter en længere træningsfri periode. Her kan du se otte gode råd til, hvordan man kan få spillerne i form og samtidigt formindske risikoen for skader.

Læs nyheden

Mød formanden for verdens (måske) bedste fodboldklub

Til marts kan du komme til DBU Jylland-seminarerne, Verdens Bedste Fodboldklub. Og hvem ved, måske møder du denne fodboldformand.

Læs nyheden

Forældrene skal hjælpe i Hammel GF

Der er blevet skruet markant op for forventninger til spillernes forældre i Hammel GF. Nu er alle opgaver i klubben sat i system, og det er årgangenes forældre, som har ansvaret for hver deres lille del.

Læs nyheden

Se videoerne fra delegeretmødet

Der blev vist en stribe små videoindslag med jyske breddeklubber i centrum på DBU Jyllands delegeretmøde i Herning Kongrescenter. Her kan du se eller gense videoerne.

Læs nyheden

Dette kodeks gælder i et omklædningsrum

Hvordan begår man sig i et omklædningsrum? Vi har her sammen med den mangeårige træner, David K. Nielsen, samlet et bud på do’s and don’ts i et fodboldomklædningsrum. Måske ser det helt anderledes ud i din klub?

Læs nyheden

Seminar: Østrigsk træner-inspiration

Der er lige nu fuld damp på afviklingen af DBU Jyllands trænerseminarer. Og du kan stadig nå at opleve østrigeren Gilbert Prilasing, tidligere U17-landstræner og i dag sportsdirektør og træner for de bedste ungdomsspillere i SK Sturm Graz.

Læs nyheden

Log ind