MENU

Måned

Nye regler i fodboldloven

Fodboldloven og herunder den klassiske 10-minutters udvisning er blevet kigget efter i sømmene af FIFA, og det har givet nye regler fra 1. juli. Blandt andet giver to gule kort ikke længere en mand i undertal resten af kampen.

Læs nyheden

16-årig målmand har imponerende straffesparksstatistik

Aarhus-klubben tst Fodbold er de ikke så nervøse, hvis klubbens U16-hold får et straffespark imod sig. Holdet har nemlig en målmand som kan prale af en fantastisk straffesparks-statistik.

Læs nyheden

Stadig mulighed for et pokaleventyr

DBU Jyllands pokalturnering er en mulighed for at give klubbens ungdomsspillere et pokaleventyr, hvor alt er på spil i hver eneste kamp.

Læs nyheden

De gamle drenge får nyt navn

M+32, K+36, M+70 er betegnelser som du snart skal vænne dig til at støde på i Fodbold-Danmark. Fra den 1. juli får de rækker, der tidligere var kendt som oldboys og oldgirls og ældre nye betegnelser.

Læs nyheden

Nu er efterårets puljer på dbujylland.dk

Nu er alle efterårets puljer på nettet. Find din pulje lige her på dbujylland.dk. Det endelige kampprogram bliver offentliggjort den 6. juli.

Læs nyheden

Mærk stemningen fra JM

JM-finalerne er afsluttet, og vinderne har løftet pokalen og jublet sammen. Overalt i Jylland har der været afviklet kampe, og DBU Jyllands ambassadører har sendt stemningsbilleder ind, som du kan se her.

Læs nyheden

U16 Drenge i dramatisk JM-finale

Der var fuld knald på, da Dronningborg Boldklub og tst Fodbold tørnede sammen i JM-finalen i U16 Drenge Mesterrækken på Vellev Stadion.

Læs nyheden

Sådan hedder ungdomsrækkerne i efteråret

Når efterårets puljer bliver offentliggjort tirsdag, så bliver det med spritnye navne på ungdomsrækkerne i DBU Jyllands centrale turnering. Her får du overblikket.

Læs nyheden

Efterårets puljer bliver offentliggjort tirsdag

På tirsdag kan du se, om du skal løbe om kap mod nabobyens lynhurtige fløjspiller eller om du skal kæmpe om håneretten i en direkte kamp mod ærkerivalerne. Med andre ord: DBU Jylland offentliggør efterårets turnering.

Læs nyheden

Se de uofficielle kåringer i serierækkerne

DBU Jylland har fundet en række seriehold, spillere og fodbolddommere, som på den ene eller anden måde har skilt sig ud fra mængden. Se dem her.

Læs nyheden

Log ind