MENU

Måned

Frivilliguge: Bang-klanen går forrest i Lemming IF

I Lemming IF er familien Bang umulig at komme uden om. Far er klub-ikon, mor passer på klubben og spillerne - og sønnen sidder for bordenden i bestyrelseslokalet.

Læs nyheden

Frivilliguge: Klubhuset er min dagligstue

Cafeteriamutter Anne Mette Jensen tjener en bemærkelsesværdig lille timeløn i kroner og ører, men i energi og glæde er regnskabets tal stadig positive i Oksbøl på den jyske vestkyst.

Læs nyheden

Frivillliguge: Holger har givet 40 år til breddefodbolden

Niels Holger Hansen kender de aarhusianske klubber bedre end de fleste. Han fejrer sit 40års-jubilæum som træner, der bl.a. har budt på gambianske landsholdsspillere, pressemøder med Svend Gehrs og opkald fra Allan Simonsen.

Læs nyheden

Frivilliguge: Simon er et klubfyrtårn i Sole IF

Simon Stockholm er et sandt klubfyrtårn i Sole IF, hvor han er kampfordeler, bestyrelsesmedlem, seniortræner, børnetræner, målmandstræner og førsteholdsspiller. Mød den ukuelige 28-årige ildsjæl her

Læs nyheden

Få tjek på lovlige spillere til de sidste kampe

Pas på ikke ryge i regelfælden, når du skal sikre dig lovlige spillere i sæsonfinalen - der gælder nemlig helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere. Få bl.a. forklaring på forskellen mellem spillerunde og spilledag.

Læs nyheden

Frivilliguge: Fodboldformand cykler selv rekvisitterne til træning

I den nystartede fodboldklub BTECH Sport fra Herning, har man endnu ikke fået et skur til rekvisitterne. Derfor cykler klubbens formand alt fra kridtmaskiner til hjørneflag til og fra klubbens baner.

Læs nyheden

Min Mening: Fantastiske frivillige

Vi skal huske at hylde og anerkende frivilligheden, som er den allerstørste ressource i dansk fodbold, lyder budskabet og opfordringen fra DBU Jylland-lederne, Bent Clausen og Johnny Krogh Hansen, i denne kommentar.

Læs nyheden

Frivilliguge: 83-årig har vasket spillertøjet siden '76

Ellen Marie Mikkelsen fra Vridsted har vasket den lokale klubs fodboldtøj i 41 år i træk. Og den 83-årige kvinde er still going strong.

Læs nyheden

Uge 39 står i frivillighedens tegn

Fra i morgen, lørdag den 23. september, og en uge frem er der dømt officiel UEFA Græsrodsuge. Det markeres i Jylland med fokus på frivillighedens store betydning.

Læs nyheden

Min Mening: Økonomi - og sund fornuft

Det har aldrig været vigtigere at have en stabil og dygtig kasserer eller økonomiansvarlig i klubben, skriver DBU Jyllands formand, Bent Clausen, i denne kommentar.

Læs nyheden

Log ind