MENU

Måned

Tilmeld dig sæsonens futsal-kurser

Interessen for futsal er stigende, og dermed også behovet for dygtige trænere. DBU afholder kurser for futsal-trænere flere steder i Danmark, og der er netop nu åbnet for tilmeldingen til kurserne.

Læs nyheden

Det vil de jyske klubber lave om på

Skærp reglerne for udfyldelse af holdkort, indfør dobbelte årgange i de ældste børnerækker og i ungdomsrækkerne, og udvid reglen om en ekstra spiller på banen til at omfatte alle 8:8 og 11:11 rækker. Sådan lyder nogle af de forslag, som de jyske fodboldklubber ønsker behandlet på DBU Jyllands regionale årsmøder i november.

Læs nyheden

Mød Danmarks yngste fodbolddommer

Patrik Madsen er kun lige blevet 15 år gammel og har allerede fået dommerkortet. Det gør ham til Danmarks yngste fodbolddommer. Vi var med ham til en kamp i U14 Drenge Liga 2.

Læs nyheden

Inspiration til Østjyske pigeledere

Pigegruppen i DBU Jylland Region 3 inviterede torsdag aften til dialogmøde med de østjyske pigetrænere og ledere. Her fik de deltagende delt erfaringer og fyldt værktøjskassen op med nye ideer.

Læs nyheden

Vær opmærksom på falske mails

Flere klubber har gjort opmærksom på, at der i øjeblikket florerer falske mails sendt fra klubformænds mailadresser til klubbens kasserer, hvor der bedes om, at kassereren overfører penge.

Læs nyheden

Er din klub Årets Fodboldklub 2017?

Igen i 2017 kårer DBU Jyllands regioner Årets Fodboldklub. De fire regionale vindere hædres på årsmøderne i november. Indstil din klub senest onsdag den 11. oktober.

Læs nyheden

Køb en bomber for 95 kroner

I studieklubben IFSK er der ekstra lir, når spillerne går på banen. Her er der nemlig også point at spille om i klubbens drømmeholds-liga.

Læs nyheden

Kursus: KlubOffice og automatiske kontingenter

DBU Jylland udbyder nu kursus med fokus på det automatiske kontingentsystem i KlubOffice. Det kan lette klubbernes hverdag og sikre dem flere penge i klubkassen.

Læs nyheden

Fredag er sidste frist for forslag

Skal ungdomsturneringerne laves om? Eller hvad med senior-rækkerne? Årsmøde-tiden nærmer sig, og fredag den 15. september er sidste frist, hvis man som klub ønsker at fremsætte forslag til ændringer af DBU Jyllands love, reglement eller turneringsbestemmelser.

Læs nyheden

Årsmøder: Åbent for tilmelding nu

Skal din klub have indflydelse på, hvordan DBU Jyllands turneringer skal se ud i fremtiden? Så gælder det om at være til stede på de regionale årsmøder i november. Der er åbent for tilmelding nu og frem til den 10. november.

Læs nyheden

Log ind