MENU

Måned

Min mening: Det gode omklædningsrum

Man kan komme mange misforståelser i forkøbet blandt både spillere, trænere og forældre, når man som klub tager afsæt i fælles værdier omkring bl.a. trænings- og kampmiljøer, skriver DBU Jyllands formand, Bent Clausen, i dette debatindlæg.

Læs nyheden

Slå til nu: Her er alle vinterens fodboldtilbud

DBU Jylland udbyder en række vinteraktiviteter til alle jer, der gerne vil spille fodbold hele året. Se alle tilbuddene i dit nærområde samt tilmeldingsfrister her.

Læs nyheden

Gør din klub klar til kommunalvalget

Danmarks Idræts-Forbund har lavet en inspirationsside, hvor din klub bl.a. kan finde tips og inspiration til at få sine mærkesager på den kommunale dagsorden.

Læs nyheden

Min mening: Kom ind i kampen!

I dette debatindlæg argumenterer Peter Tornbo, som er frivillig klubleder og medlem af DBU Jyllands bestyrelse, for, at resultaterne i ungdomsfodbold ikke må blive så vigtige, at det går ud over spilleglæden. Det kan ren udskiftningsmatematik hjælpe til at sikre.

Læs nyheden

Læsø-kæmpe bruger 11-timer på transport til Serie 3-kampene

Han bruger op til 11 timer på transport hver gang, og har på et år brugt minimum 150 timer med bus, tog og færge, for at repræsentere Læsø. Det koster ham tilmed 700 kroner hver gang, selv om klubben betaler for færgebilletterne. Møde Jonathan Nyeng Andreasen fra Læsø.

Læs nyheden

Alle klubber kan fremsætte forslag

Skal ungdomsturneringerne laves om? Eller hvad med senior-rækkerne? Årsmøde-tiden nærmer sig, og den 15. september er sidste frist, hvis man som klub ønsker at fremsætte forslag til ændringer af DBU Jyllands love, reglement eller turneringsbestemmelser.

Læs nyheden

Bliv ekspert på genpres med Morten Bisgaard

DBU Jylland inviterer ungdomstrænere til seminar om genpres. Tidligere fodboldspiller og nuværende ekspert og kommentator Morten Bisgaard gennemgår omstillingsfaser i teori og praksis.

Læs nyheden

Forslag om U16 og U17 på årsmøderne

På baggrund af input fra en række klubber på forårets fire dialogmøder har DBU Jyllands Ungdomsudvalg besluttet at fremsætte to forslag om de vanskelige efterskole-årgange på de regionale årsmøder i november.

Læs nyheden

Spiller gik målamok: 8 mål på en halvleg

Der stod 0-1 ved pausen, da U19-drengene fra Kibæk IF var på besøg hos Tjørring IF, og kampen var stadig helt åben. Indtil en af udeholdets angribere bankede bolden i kasse hele otte gange i anden halvleg.

Læs nyheden

Nyt klubhus med aflukkede badekabiner

Måbjerg IF har opført et spritnyt klubhus til seks millioner kroner. I alle omklædningsrum har de fået lukkede badekabiner, så blufærdige unge også kan få et bad, efter de har spillet fodbold.Klubbens formand, Ivan Frederiksen, viser her rundt i det nye fodboldhus.

Læs nyheden

Log ind