MENU

Frivilliguge: Fodboldformand cykler selv rekvisitterne til træning

I den nystartede fodboldklub BTECH Sport fra Herning, har man endnu ikke fået et skur til rekvisitterne. Derfor cykler klubbens formand alt fra kridtmaskiner til hjørneflag til og fra klubbens baner.BTECH Sport har intet skur til redskaberne ved klubbens baner - derfor cykler klubformanden frem og tilbage med rekvisitterne. Foto: Privat
Hvad gør man, når man er nystartet fodboldklub og endnu ikke har fået et opbevaringsrum til klubbens rekvisitter?

Man har dem da bare hjemme hos sig selv og cykler dem til og fra træning.

Sådan gør de i hvert fald i den nystartede fodboldklub BTECH Sport i Herning, hvor det er klubbens formand, Martin Lundorff Jensen, som står for at transportere alt grejet frem og tilbage i en cykeltrailer.

Den 21-årige klubformand, som i øvrigt også er spillende træner for holdet, cykler således alt fra kegler og bolde til hjørneflag og kridtmaskine mellem sin lejlighed og klubben.

Har lånt cykeltrailer af kæresten

BTECH Sport har indtil videre kun ét hold: Et Serie 6-hold, som træner ved en skole i Herning, og da de ikke kan få lov til at benytte skolens faciliteter, var de tvunget til at tænke kreativt.

- Min kæreste havde den her cykeltrailer, og der var jeg hurtig til at sige, at ”den låner jeg lige”. Så kan jeg nemlig have tingene stående hjemme i mit kælderrum, som hører til min lejlighed, og cykle dem frem og tilbage, fortæller Martin Lundorff Jensen, som dog har måttet finde plads til kridtmaskinen et andet sted.

- Mit kælderrum er kun halvanden kvadratmeter stort, så kridtmaskinen står hos en af spillerne, som bor til leje i et rækkehus, og derfor bedre har plads. Men den cykler jeg også frem og tilbage, når jeg skal kridte baner op, lyder det var den passionerede fodboldfrivillige.Sådan ser det ud, når formanden cykler hjem med rekvisitterne. Foto: Privat

Håber på at få råd til et redskabsskur

Selvom BTECH Sport endnu ikke har et redskabsskur, er det stadig målet af få et i fremtiden.

- Lige nu har vi ikke råd til at bygge et skur, men vi har søgt nogle sponsorater, og håber på, at det giver pote, siger Martin Lundorff Jensen, som ser frem imod at kunne hvile stængerne efter en træning eller kamp.

- Det er lidt tungt at cykle hjem med alle de ting. Især efter en hård kamp. Så jeg håber, at vi får et redskabsskur på et tidspunkt. Indtil da fortsætter jeg med at cykle frem og tilbage med tingene, lyder det fra den flittige ildsjæl.

Se også

83-årige Ellen Marie har vasket fodboldtøjet i 41 år

Min mening: Fantastiske frivillige

Log ind