Måned

Sæt holdet rigtigt til de sidste kampe

Hold tungen lige munden, når du skal bruge lovlige spillere i sæsonfinalen - der gælder nemlig nogle helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere. Få bl.a. forklaring på forskellen mellem spillerunde og spilledag.

Læs nyheden

Tusind børn til storstævne i Mejrup

Søndag lagde Mejrup GU ved Holstebro baner til årets første jyske udgave af et Jyske 3-bold storstævne, da ikke mindre end tusind unge fodboldspillere lagde vejen forbi. Dit hold kan stadig nå at deltage i et storstævne i juni i Kolding eller Skovlund.

Læs nyheden

Fokus på opførslen blandt de jyske klubber

Når spillere, trænere eller tilskuere træder over stregen, kan klubben risikere at blive en del af DBU Jyllands liste af OBS-klubber. Her bliver de mødt af krav om bedre opførsel, hvis de fortsat vil spille med.

Læs nyheden

Få gang i din pigeafdeling

DBU Jyllands magasin, Jysk Fodbold, er online med en spritny udgave. Temaet er pigefodbold under titlen ”Få gang i din pigeafdeling” – med masser af inspirerende klubhistorier fra jyske klubber, hvor pigeafdelingerne klarer sig ekstra godt.

Læs nyheden

Guld-hyldest til Randers-leder

Ildsjæl og leder i Kristrup Boldklub, DBU Jylland og DBU, Hans Mogensen, Randers, blev lørdag hædret for sit mangeårige frivillige fodboldarbejde med DBU Jyllands Guldnål.

Læs nyheden

Fodboldforældre til U10-piger: I er drenge

- Det er jo usmageligt. Sådan siger en træner for U10-pigerne i Erritsø GIF, som oplever, at modstanderholdets forældre beskylder nogle af klubbens pigespillere for at være drenge.

Læs nyheden

Husk ansøgning i disse ungdomsrækker

Ønsker I at få hold indplaceret i U19 Drenge Liga 1 eller U16 Piger Liga 1? Så skal I ansøge inden 29. maj.

Læs nyheden

Storstævner hitter hos børnehold

Over 400 børnehold deltager i Jyske 3-bold storstævner i hhv. Mejrup og Stautrup i den kommende uges tid. Endnu flere hold kan få chancen i Kolding og Skovlund i juni - tilmeld netop nu helt gratis.

Læs nyheden

Fodboldklub henter selv poderne i børnehaven

I Sydmors IF henter de selv de 2-4 årige børn i børnehaven, når der hver tirsdag er Hop og Leg-fodbold. Og der er adgang forbudt for forældrene. Det har fået medlemstallet i de yngste årgange til at eksplodere.

Læs nyheden

Flygtninge lærer dansk på dommerkursus

I Aalborg har ni nyankomne flygtninge blandet interesse og undervisning, da de tog dommerkurser på sprogcentret. Syv bestod og eksamen, og i går fik de deres dommerkort.

Læs nyheden

Log ind