Storstævner hitter hos børnehold

Over 400 børnehold deltager i Jyske 3-bold storstævner i hhv. Mejrup og Stautrup i den kommende uges tid. Endnu flere hold kan få chancen i Kolding og Skovlund i juni - tilmeld netop nu helt gratis.

foto: Keld Bøgh
Du kan stadig nå med til et af de populære storstævner (foto: Keld Bøgh)
 


I Mejrup GU på Holstebrokanten forbereder den lokale fodboldklub sig netop nu på et gigantisk ryk-ind på søndag. Til det lokale Jyske 3-bold storstævne er der nemlig tilmeldt over 220 børnehold, som hver skal spille to timers intensiv  tre mod tre fodbold på 13 baner med bander omkring.

Kr. Himmelfartsdag er det Stautrup IF's tur i omegnen af Aarhus til at tage imod knap 200 hold.

Masser af gratis aktiviteter for alle

Og så er det jo ikke kun børneholdene, som værtsklubberne tager imod - også forældre, søskende og alle andre interesserede fylder godt op til et Jyske 3-bold storstævne, som i høj grad også består af aktiviteter uden for banen.

Konkurrencer, hoppeborg, gratis kaffe og meget, meget andet bydes der på ved de populære stævner. Spørg f.eks. efter en konkurrencekupon i Kaffebaren, hvis du kunne tænke dig at vinde et Jyske 3-bold mål til baghaven.

Tilmeld dit hold til et gratis stævne nær dig

Alle fodboldglade børn i årgangene 2006-2012 kan deltage i det store fodboldtivoli - også kaldet Jyske 3-bold Storstævner! 

Der er åbent for tilmelding til alle stævner - både via KlubOffice og pr. mail. Det er helt gratis at deltage - se meget mere om de jyske storstævner her.

Sådan ser stævneplanen ud for Jyske 3-bold Storstævner i resten af 2017:
Dato: Arrangørklub:
10. juni Kolding IF
11. juni
Skovlund IF v/Varde
27. august
Bangsbo Freja
2. september Grenaa IF
10. september
Viborg Nørremarken
Ta' endelig forældre og søskende med, der er masser af aktiviteter og konkurrencer også uden for fodboldbanerne - og det er helt gratis! Der er garanti for flotte medaljer til alle deltagende spillere.



Et Jyske 3-bold storstævne varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 14 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

I Jyske 3-bold spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om storstævnerne på Facebook og på jyske3bold.dk.

Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret gælder tilbuddet også for U10 og U11 Piger, mens det i efteråret hedder U11 og U12 Piger - altså årgang 2006 og 2007.




  

Log ind