Få gang i din pigeafdeling

DBU Jyllands magasin, Jysk Fodbold, er online med en spritny udgave. Temaet er pigefodbold under titlen ”Få gang i din pigeafdeling” – med masser af inspirerende klubhistorier fra jyske klubber, hvor pigeafdelingerne klarer sig ekstra godt.


Nyt emagasin er online nu. Denne gang med et stort tema om pigefodbold. Foto: Henrik Bjerregrav.


Pigefodbold er temaet i Jysk Fodbolds nyeste udgave, som netop er ude nu. Fodboldmagasinet er som altid helt gratis – og du kan hente det til din tablet, smartphone eller læse det direkte på din pc.

Kom fx med til Bjerringbro IF, hvor et ganske simpelt tiltag gav ikke færre end 14 nye spillere. Pigespillerne fra U9-holdet fik et veninde-kort med i skolen, og kortet var en officiel invitation til en klassekammerat om at komme med til træning.

- Pigerne er jo selv de bedste ambassadører for fodbolden, siger holdets træner og manden bag tiltaget, Kim Tholstrup.

Læs historien om Bjerringbro IF’s store succes med ”Veninde-dag”.

Masser af jyske klubhistorier

Der er heldigvis ikke kun gang i den på Bjerringbro IF’s baner. Sæsonen kører nemlig på fuld skrald i hele landet, og vi har besøgt en stribe jyske klubber i udarbejdelsen af indholdet til e-magasinet:

  • Der er ingen weekendkampe for ØBG Silkeborgs U18 Piger. De spiller udelukkende om tirsdagen efter pigernes ønske – og med stor succes.
  • I Bjerringbro IF har U9-pigerne afviklet ”Veninde-dag”, som gav ikke færre end 14 nye spillere.
  • En ekstra kompetencetræning om fredagen trækker 40 piger til træning i Støvring IF.
  • I Tjæreborg IF har de held med at lokke efterskoleeleverne hjem til klubben igen efter opholdet væk fra både klub og by.
  • En flok fodboldmødre har startet deres eget hold i Jetsmark IF. De insisterer på at kalde sig et ungdomshold, selvom kroppene ikke altid er enige.
  • U13-drengene fra Hanstholm IF fik en oplevelse, da toptræneren Jonas Dal var gæstetræner for en dag.

Du finder e-magasinet på jyskfodbold.dk, hvor du kan hente det ganske gratis til din tablet, smartphone eller læse det direkte på din pc.

Log ind