Tusind børn til storstævne i Mejrup

Søndag lagde Mejrup GU ved Holstebro baner til årets første jyske udgave af et Jyske 3-bold storstævne, da ikke mindre end tusind unge fodboldspillere lagde vejen forbi. Dit hold kan stadig nå at deltage i et storstævne i juni i Kolding eller Skovlund.


Tivolistemning og intensiv fodbold er nogle af nøgleordene bag Jyske 3-bold storstævnerne (indslaget er lånt fra TV Midtvest)

Over tusind børn boltrede sig med højt humør og flot fodboldspil på de grønne bande-baner hos Mejrup GU i søndags. 3-mands hold med fuld speed og masser af gejst gav den fuld gas - både på banen, men også i hoppeborgen og i de mange andre udenoms-aktiviteter, som et Jyske 3-bold storstævne byder på.

Imens kunne forældrene nyde en gratis kop kaffe fra Kaffebaren og lade de medbragte søskende lege løs. Ren fodbold-idyl!

Ønsker du også at deltage med dit børnehold (årg. 2006-2012), så se mere her - det er helt gratis og med medaljer til alle spillere. Vi spiller igen lørdag den 10. juni i Kolding og søndag den 11. juni i Skovlund.





  

Log ind