MENU

Måned

Behov for viden om fastholdelse

Med en klubmåling får fodboldklubberne mulighed for at finde ud af, hvad deres medlemmer egentlig vil have af dem.

Læs nyheden

En fodboldtræner på Snapchat

Hvis man nu sætter det hele lidt på spidsen, hvordan kunne en Serie 6-træners historik på Snapchat så se ud? Her er et bud.

Læs nyheden

Lille klub med 24 familiemedlemmer

I SMIFF09 kan du ikke undgå at støde på familien Jensen. Fire generationer og imponerende 24 familiemedlemmer har været involveret i den kronjyske klubs foreningsliv.

Læs nyheden

Tutorial: Sådan laver du en knuckleball

Christiano Ronaldo kan lave en. Det kan David Luiz og Andrea Pirlo også. Det er naturligvis den særlige knuckleball, der er tale om. Her kan du se en instruktion i, hvordan man laver det teknisk svære spark.

Læs nyheden

Flere kampe til de dygtigste piger

DBU Jylland udvider fra 6-holds til 8-holdspuljer i U13 til U18 på øverste niveau hos pigerne og på drengenes næstøverste niveau fra U13 til U17. Ændringen gælder fra starten af efterårssæsonen.

Læs nyheden

Samlet fald, men flere kvinder

Overordnet er der et fald i antallet af jyske fodboldspillere, men tallene gemmer dog også på nogle positive tendenser. Især kvinderne vil spille fodbold, viser den helt nye medlemsopgørelse fra Danmarks Idræts-Forbund.

Læs nyheden

Ungdomsrækker får nye navne

Den 1. juli skifter DBU Jyllands centrale ungdomsrækker navne. De nye betegnelser skal bl.a. skabe større tydelighed omkring rækkernes indbyrdes rangering.

Læs nyheden

Jonas Dal hjælper vestjyske U13-drenge

Det var en livsbekræftende oplevelse for begge parter, da Jonas Dal stod i spidsen for en flok trænerløse U13-drenge fra Hanstholm IF for en dag.

Læs nyheden

Jysk klub vil have efterskoleeleverne retur til klubben

Stoholm IF kæmper hvert år med de udfordringer, det giver at sende halve og hele årgange på efterskole. Nu vil klubben holde snor i drengene. Det foregår i samspil med Bevæg Dig For Livet-konsulenten, Peder Henriksen.

Læs nyheden

Holdkort: Top 10 over undskyldninger

Der er helt sikkert en forklaring på, hvorfor holdkortet ikke er blevet udfyldt til tiden. Men en god forklaring, det er der sjældent. Se vores Top 10 over holdkort-undskyldninger her.

Læs nyheden

Log ind