MENU

Elev søges til Region 4s kontor

Kunne du tænke dig en uddannelse i en fodbold-organisation? DBU Jylland søger en ny elev, som geografisk vil få sæde på Region 4's kontor i Glejbjerg.

Nedrykningsstatus juni 2010

Vi søger en elev til DBU Jyllands regionskontor i Glejbjerg med tiltrædelse medio august.

Vi forventer, at du har en HHX-eksamen, at du kan arbejde selvstændigt, har ordenssans, er service-minded, fleksibel og imødekommende.

Hvis du er idræts-interesseret og har kendskab til foreningsarbejde, vil det være en stor fordel.

Vi kan til gengæld tilbyde en all round-kontoruddannelse i et positivt og uformelt miljø med en selvstændig og spændende hverdag, hvor du vil være i kontakt med mange mennesker.

Regionskontorets vigtigste opgaver er at servicere de ca. 190 fodboldklubber i lokalområdet samt understøtte de ca. 50 frivillige fodboldledere, der er tilknyttet DBU Jylland Region 4’s bestyrelse og arbejdsgrupper.

Vi arbejder for at udbrede fodbold til så mange som muligt. Bl.a. tilrettelægger og administrerer vi en lang række forskellige fodboldaktiviteter (3-, 5-, 7- og 8-mandstilbud) – primært rettet mod børn og unge, forskellige fodboldevents samt indefodbold- og futsal-turneringen, som årligt har deltagelse af flere end 1200 hold i forskellige årgange og niveauer.

Ansøgningsfrist:

Hvis du synes, at ovenstående lyder spændende, kan du sende din ansøgning vedlagt relevante udtalelser og eksamenspapirer til regionskontoret senest 18. maj 2017.

Din ansøgning skal sendes til: region4@dbujylland.dk

Vi forventer, at du kan tiltræde mandag den 14. august, hvor der som en begyndelse vil være et 5-ugers supplerende skoleforløb (hvis du har en HHX-eksamen, hvilket vi som udgangspunkt ønsker).

Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger om den ledige stilling kan fås ved henvendelse til kontorleder i Region 4, Martin Clausen, tlf. 8939 9943 eller mobil 2023 8475.

Lidt om os:

DBU Jylland er organisation for breddefodbolden i Jylland. Vi er den største lokalunion i dansk fodbold, geografisk inddelt i fire regioner, har 925 medlemsklubber, 20.000 udendørshold, 5000 indefodboldhold og 165.000 aktive fodboldspillere.

Der bliver årligt spillet 170.000 fodboldkampe i vores turneringer og stævner – heraf 45.000 11-mandskampe, som dømmes af 1800 fodbolddommere. Herudover gennemfører DBU Jyllands team af instruktører og udviklingskonsulenter hvert år omkring 300 kurser og 520 klubbesøg.

Vi omsætter årligt for ca. 65 millioner kr. og er en non-profit organisation.

DBU Jyllands administration består sammenlagt af knap 40 personer fordelt på i alt fire fodboldkontorer rundt omkring i Jylland (Aalborg, Holstebro, Aarhus, Glejbjerg).


Log ind